Η Ομόνοια ανακοίνωσε τη συμφωνία με Απόλλωνα για Χαμάς

Newsroom
ΧΑΜΑΣ
Παίκτης της Ομόνοιας θα είναι για τα επόμενα 3,5 χρόνια ο Αμίν Χαμάς, αφού η ομάδα της Λευκωσίας τα «βρήκε» με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Στη Λευκωσία με τη φανέλα της Ομόνοιας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αμίν Χαμάς, όπως σας είχε ενημερώσει από εχθές το Gazzetta Cyprus.Ο 24 ετών αριστερός μπακ/χαφ υπέγραψε συμβόλαιο 3,5 χρόνων με τους «πράσινους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με τον Απόλλωνα για την απόκτηση του 24χρονου Μαροκινού αριστερού ακραίου αμυντικού, Αμίν Χαμάς. Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας 3.5 χρόνων.

Ο Αμίν Χαμάς ήταν στον Απόλλωνα τα τελευταία 2.5 χρόνια, κατά τα οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και αγωνίστηκε στους ομίλους του UEFA Europa Conference League. Έπαιξε, επίσης, στο Βέλγιο με τα χρώματα της Γκένκ, με την οποία κατέκτησε το Σούπερ-Καπ και στην Ολλανδία με την Ντεν Μπος.

Καλωσορίζουμε τον Αμίν Χαμάς στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα