ΑΕΚ Λάρνακας: «Κλειδί» η άμυνα για τη σπουδαία νίκη

ΑΕΚ Λάρνακας: «Κλειδί» η άμυνα για τη σπουδαία νίκη

Πάνος Λάρκος
aek larnakas
Πότε η άμυνα, πότε η αστοχία της Πάφου και πότε ο σταθερότατος Πίριτς κράτησαν την εστία της ομάδας της ΑΕΚ Λάρνακας ανέπαφη και της έδωσαν μια μεγάλη νίκη κόντρα στην Πάφο!

Στο ρεπορτάζ μας πριν την αναμέτρηση με την Πάφο κάναμε αναφορά στην άμυνα και ότι η ΑΕΚ θα έπρεπε να «χτίσει» από την άμυνα της για να μπορέσει να πάρει τη νίκη. Και κάπως έτσι κύλησε το ματς, μιας και η ομάδα της Λάρνακας κινδύνεψε πολλές φορές από την Πάφο, αλλά κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη.

Με αυτό τον τρόπο η ΑΕΚ έμεινε στο κόλπο της νίκης μέχρι και το τέλος με αποτέλεσμα να βγάλει χαρακτήρα μέσα στη διάρκεια του αγώνα και να πάρει το ζητούμενο. Το ξεκίνημα για την ΑΕΚ δεν ήταν καλό. Έδωσε χώρο στην Πάφο, κινδύνεψε, απειλήθηκε και δεν είχε ρυθμό. Σταδιακά όμως βελτίωσε την εικόνα της και κατάφερε να ανεβάσει την απόδοση της και να βρει λύσεις.

Με τη βοήθεια του Ραν Μπεν Σιμόν από τον πάγκο αλλά και τις όποιες διορθωτικές κινήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα κατάφερε να πάρει τη νίκη βγάζοντας χαρακτήρα και αποφασιστικότητα. Δεν άφησε ούτε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη και βρέθηκε πιο ψηλά από την 6η θέση για πρώτη φορά μετά και την 4η αγωνιστική στις 16 Σεπτεμβρίου.

Μπορεί να μην μείωσε από την κορυφή αλλά βγήκε τριπλά κερδισμένη. Και αυτό γιατί εκμεταλλεύθηκε τις απώλειες που είχαν Ομόνοια και Ανόρθωση και κέρδισε την Πάφο την οποία άφησε πίσω της μετά και την χθεσινή νίκη.

Αγωνιστικά δεν φαίνεται να προκύπτουν ιδιαίτερα προβλήματα για την ΑΕΚ η οποία βλέπει το αήττητο σερί της να διευρύνεται και να αποκτά ακόμη καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα