Το «τρελό» σερί του Χάρι Κέιν και η πρόκληση

Το «τρελό» σερί του Χάρι Κέιν και η πρόκληση

Newsroom
Το «τρελό» σερί του Χάρι Κέιν και η πρόκληση

bet365

Δεν έχει υπάρξει παιχνίδι προκριματικών από το 2017 που δεν έχει σκοράρει ο Χάρι Κέιν. Απόψε το βράδυ (21:45), στο παιχνίδι της Αγγλίας με την Ανδόρα, θέλει να διευρύνει το σερί του.

Ο Άγγλος στράικερ δεν διανύει και την καλύτερη περίοδό του στην Τότεναμ. Δεν έχει σκοράρει σε κανένα από τα πρώτα έξι παιχνίδια της ομάδας στην Premier League σε συνολικά 468 λεπτά που έχει αγωνιστεί.

Στο παιχνίδι κόντρα στην Ανδόρα όμως, για τα προκριματικά του Μουντιάλ, θέλει να ξαναβρεί τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα ξορκίζωντας το κακό του ξεκίνημα στο αγγλικό πρωτάθλημα. «Κάθε φορά που κάθομαι εδώ και απαντώ στις ίδιες ερωτήσεις ο Χάρι μπαίνει στο γήπεδο και σκοράρει πολλά γκολ», είπε ο προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκέιτ, δείχνοντας πίστη στον αρχηγό των «τριών λιονταριών». «Είναι σημαντικός για εμάς κι έχει πάντα κίνητρο», πρόσθεσε.

Στα 47 παιχνίδια του Σάουθγκέιτ στον πάγκο της Αγγλίας, ο Κέιν έχει σκοράρει 36 γκολ και έχει μοιράσει 13 ασίστ. Με συνολικά 41 τέρματα είναι ο 5ος καλύτερος σκόρερ όλων των εποχών για τους Άγγλους, πίσω από τους Γουέιν Ρούνεϊ (53), Μπόμπι Τσάρλτον (49), Γκάρι Λίνεκερ (48) και Τζίμι Γκριβς (44).

Απόψε το βράδυ (21:45) κόντρα στην Ανδόρα ο έμπειρος άσος θέλει να διευρύνει το σερί του, αν και όπως άφησε να εννοηθεί ο κόουτς των Άγγλων, ίσως χρειαστεί να το κάνει προερχόμενος από τον πάγκο.

Θυμίζουμε ότι η UEFA έκανε γνωστό ότι το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί κανονικά παρά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο γήπεδο το απόγευμα της Παρασκευής (08/10).

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα