ΠΑΟΚ: Τι δείχνει το «scouting report» της Μποέμιανς (pics & vids)

ΠΑΟΚ: Τι δείχνει το «scouting report» της Μποέμιανς (pics & vids)

ΠΑΟΚ: Τι δείχνει το «scouting report» της Μποέμιανς (pics & vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει «σκανάρει» την Μποέμιανς και γνωρίζει τα υπέρ και τα κατά της ιρλανδικής ομάδας, που θα βρει στο δρόμο του προς τα playoffs του Europa Conference League.

ΔΟΥΒΛΙΝΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Μια από τις «σταχτοπούτες» του νεοσύστατου Europa Conference League, με χρηματιστηριακή αξία μόλις 225.000 ευρώ (πηγή: transfermarkt.com), η Μποέμιαν έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στην Ευρώπη, άλλωστε δεν έχει παίξει ποτέ σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων και για πρώτη φορά στην ιστορία της έχει περάσει δύο προκριματικούς γύρους στη σειρά.

Στον πρώτο γύρο απέκλεισε την Στιάρναν από την Ισλανδία (1-1, 3-0) και στον επόμενο γύρο την Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο με δύο νίκες (0-1, 3-0). Ο Τζόρτζι Κέλι με 4 γκολ (συνολικά έχει φτάσει τα 14 μέσα στη σεζόν) είναι το «Αλφα και το Ωμέγα» της ιρλανδικής ομάδας στην επίθεση, κάτι που έχει επισημανθεί από το scouting των «ασπρόμαυρων».

Ο 47χρονος Κιθ Λονγκ, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μποέμιανς το 2014 και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, έχει αφήσει στην άκρη το αγαπημένο του 4-2-3-1 και στα τρία τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια επέλεξε να παίξει με δύο επιθετικούς στο 4-4-2, που φαίνεται να βόλεψε τους ποδοσφαιριστές του.

Δίπλα στον Κέλι αγωνίζεται ο 20χρονος Ρος Τιέρνι, o οποίος μαζί με τον Ντάουσον Ντόι έχουν αντιμετωπίσει την U19 του ΠΑΟΚ στο Youth League. Αν προσθέσετε τους δύο Σκωτσέζους της ομάδας, Λίαμ Μπαρτ και Άλι Κότι, αλλά και τον έμπειρο Κέιθ Μπάκλεϊ θα βρείτε ότι καλύτερο έχουν να επιδείξουν οι «Bohs».

bohemians-11

Ο 20χρονος Νιγηριανός χαφ, Πρόμις Ομοσέρε, είναι ο μοναδικός μη Βρετανός που υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας.

Πέρσι τερμάτισε στη 2η θέση, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για το Europa Conference League, ενώ φέτος μέχρι στιγμής βρίσκεται στην 4η θέση ιρλανδικής Premier League με 31 βαθμούς, 10 λιγότερους από τους πρωτοπόρους Σάμροκ Ρόβερς και Σεντ Πάτρικς.

Images: bohemianfc.com

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα