Οι οπαδοί του Ισραήλ τοποθέτησαν αρκουδάκια στα καθίσματα ως φόρο τιμής στα θύματα της Χαμάς

Newsroom
israel_fans

bet365

Οι οπαδοί του Ισραήλ απέτισαν και πάλι φόρο τιμής σε όσους έχασαν τη ζωή τους στις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς τον περασμένο μήνα, καθώς και τιμή σε όσους απήχθησαν.

Η Ρουμανία εξασφάλισε μια θέση στο Euro 2024, αφού πήρε τη νίκη με 2-1 επί του Ισραήλ το Σάββατο (18/11) στη Βουδαπέστη. Το Ισραήλ θα πρέπει τώρα να περάσει από τα πλέι οφ για να προκριθεί στα τελικά της διοργάνωσης του προσεχούς καλοκαιριού στη Γερμανία. Πριν από το παιχνίδι των δύο ομάδων, οι Ισραηλινοί οπαδοί τοποθετήθηκαν αρκουδάκια στα καθίσματα, και όπως και στο παιχνίδι με την Ελβετία την Τετάρτη, κρατούσαν φωτογραφίες με τα πρόσωπα των απαχθέντων από την Χαμάς, ζητώντας να τους φέρουν στην πατρίδα τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οπαδοί των γηπεδούχων θέλησαν να βάλουν στο γήπεδο και ένα πανό 200 μέτρων με το μήνυμα «Φέρτε τους σπίτι!», αναφερόμενο στους ομήρους στη Γάζα, αλλά δεν τους επετράπη να μπουν στην αρένα.

Θυμίζουμε εντωμεταξύ ότι η Κ21 της χώρα συμφώνησε με την Πολωνία, να κρατήσει τη δική της ενός λεπτού σιγή στο πρώτο λεπτό του αγώνα της Παρασκευής (17/11) παρότι η UEFA δεν είχε οργανώσει να αποτίσει φόρο τιμής στο παιχνίδι, κι έτσι μόλις ακούστηκε το σφύριγμα για την έναρξη του αγώνα, οι παίκτες έμειναν ακίνητοι και δεν ξεκίνησαν παρά μόνο μετά τη συμπλήρωση ενός λεπτού.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα