Δυσαρεστημένη η ισπανική ομοσπονδία με την συμπεριφορά του Γκάβι στην τελευταία συγκέντρωση της εθνικής

Newsroom
GAVI

bet365

Ο μέσος της Μπαρτσελόνα Γκάβι έχει ενοχλήσει την ισπανική ομοσπονδία με την συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της διεθνούς διακοπής.

Η προσπάθεια της Εθνικής Ισπανίας να φτάσει στο Euro 2024 βρήκε ένα απροσδόκητο εμπόδιο το βράδυ της Τρίτης (28/03), καθώς ηττήθηκε με 2-0 από τη Σκωτία στο «Hampden Park». Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σκοτ ΜακΤομινέι, συνέχισε την εξαιρετική του φόρμα πετυχαίνοντας το τρίτο και το τέταρτο γκολ με τη φανέλα με το εθνόσημο.

Η «ρόχα» αφού αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο στη φάση των «16» από το Μαρόκο, προσπαθεί να βρει τα πατήματά της. Όπως φαίνεται όμως το πρόβλημα δεν είναι μόνο αγωνιστικό. Η ισπανική ομοσπονδία είναι δυσαρεστημένη με τις ενέργειες ενός από τα νεαρά αστέρια της ομάδας. Σύμφωνα με το «Relevo», η RFEF απογοητεύτηκε από «διάφορες πράξεις» του Γκάβι κατά τη διάρκεια της διεθνούς διακοπής. Το κύριο θέμα λέγεται ότι περιστράφηκε γύρω από μια συνάντηση με υποστηρικτές για την υπογραφή αυτόγραφων στη Μάλαγα, στην οποία ο κεντρικός μέσος αρνήθηκε να παραστεί. Ισχυρίστηκε ότι έπρεπε να ξεκουραστεί και παραπονέθηκε για πονοκεφάλους, πριν επιλεγεί αντικαταστάτης του, αν και τελικά «αναγκάστηκε» να παρευρεθεί.

Επιπλέον, υπήρχαν ανησυχίες για πιθανά προβλήματα με τον Ντάνι Θεμπάγιος της Ρεάλ. Συγκεκριμένα, πλάνα κατά τη διάρκεια του πρόσφατου «Clasico» μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης, έδειχναν τον νεαρό σταρ να εμπλέκεται στο τετ-α-τετ του Ντάνι Θεμπάγιος με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ωστόσο, ο Ισπανός άσος της Ρεάλ διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχαν πικρίες ενόψει της συνάντησης της εθνικής.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα