Γαλλία, Πιρές: «Η αρχηγία του Μπαπέ είναι έλλειψη σεβασμού για τον Γκριεζμάν»

Γαλλία, Πιρές: «Η αρχηγία του Μπαπέ είναι έλλειψη σεβασμού για τον Γκριεζμάν»

Γαλλία, Πιρές: «Η αρχηγία του Μπαπέ είναι έλλειψη σεβασμού για τον Γκριεζμάν»

bet365

Ο Γάλλος θρύλος Ρομπέρ Πιρές πέρασε από τα μικρόφωνα του «El Larguero» και αναφέρθηκε στο ζήτημα της αρχηγίας που έφερε ένταση στο στρατόπεδο των «μπλε».

Ο προπονητής της Εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, αποφάσισε ο Κιλιάν Μπαπέ να διαδεχθεί τον Ούγκο Γιορίς στην αρχηγία της ομάδας, αντί του Αντουάν Γκριεζμάν, κάτι που έφερε ένταση στο στρατόπεδο των δευτεραθλητών κόσμου, με τον επιθετικό της Ατλέτικο να εμφανίζεται δυσαρεστημένος με την επιλογή του τεχνικού. Μετά τη συζήτηση που είχε ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν με τον «Γκριζού» οι τόνοι έπεσαν, αλλά η συζήτηση παραμένει ακόμα ανοιχτή σχετικά με το θέμα.

Ο Ρομπέρ Πιρές, μέλος της ομάδας που κέρδισε το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο το 1998 και το Euro 2000, μίλησε στο «El Larguero» σχετικά τονίζοντας πως: «Για μένα είναι έλλειψη σεβασμού για τον Γκριεζμάν, γιατί είναι στην εθνική ομάδα για 10 χρόνια και όταν τον χρειαζόμαστε τα πάει πολύ καλά. Έπρεπε να το είχε φορέσει τουλάχιστον τα επόμενα δύο χρόνια. Είναι από τους καλύτερους στην ομάδα, στο Μουντιάλ ήταν ο καλύτερος, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Για μένα ο Αντουάν ήταν η πιο λογική απόφαση για την αρχηγία».

Ενώ όσον αφορά στο «αντίο» του Καρίμ Μπενζεμά στους «μπλε» σημείωσε πως: «είναι ένα περίπλοκο θέμα, ο Καρίμ πρέπει να δώσει μια συνέντευξη για να εξηγήσει τι έχει συμβεί και αν είναι ή όχι ευχαριστημένος από την ομάδα και τον Ντεσάν».

Μίλησε επίσης για την Παρί Σεν Ζερμέν και το πρόωρο τέλος των ευρωπαϊκών της επιδιώξεων και σημείωσε πως: «Δεν είναι πλέον έκπληξη στη Γαλλία. Το θέμα του αγώνα με την Μπάγερν είναι ότι έχουμε δει μια ομάδα να παίζει και μια άλλη που δεν καν ομάδα, υπάρχουν μόνο τρεις παίκτες. Ο Μέσι, ο Μπαπέ και ο Νεϊμάρ είναι πολύ καλοί, αλλά το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο με τρεις παίκτες».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα