Γαλλία: Ο νέος αρχηγός Κιλιάν Μπαπέ μίλησε με τον δυσαρεστημένο Γκριεζμάν

Newsroom
Γαλλία: Ο νέος αρχηγός Κιλιάν Μπαπέ μίλησε με τον δυσαρεστημένο Γκριεζμάν
Ο νεός αρχηγός της εθνικής Γαλλίας, Κιλιάν Μπαπέ, ήθελε να ηρεμήσει την κατάσταση με τον επιθετικό της Ατλέτικο, Αντούαν Γκριεζμάν, που φέρεται να δυσαρεστήθηκε από την επιλογή του Ντιντιέ Ντεσάν για το περιβραχιόνιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «L'Equipe» που επιβεβαίωσε το «RMC Sport», ο Κιλιάν Μπαπέ ήθελε να μιλήσει με τον Αντουάν Γκριεζμάν την Τρίτη (21/03), μία ημέρα μετά τον διορισμό του ως νέου αρχηγού της Εθνικής Γαλλίας από τον Ντιντιέ Ντεσάν.

Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν θέλησε να αποφύγει οποιαδήποτε δυσφορία και να ηρεμήσει την κατάσταση με τον επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης. Λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά από την συνάντηση των δύο διεθνών. Ο Μπαπέ λέγεται ότι ξεκαθάρισε στον «Γκριζού» ότι καταλαβαίνει την απογοήτευσή του. Ενώ προσπάθησε να τον καθησυχάσει λέγοντάς του ότι δεν σκοπεύει να μονοπωλήσει την ηγεσία της ομάδας, και πως δεν τίθεται θέμα να περιορίσει το πεδίο έκφρασης του Γκριεζμάν ή του Ολιβιέ Ζιρού, για παράδειγμα.

Τα γαλλικά Μέσα σημειώνουν ότι δεν υπάρχει ένταση στις τάξεις των «μπλε», αν και ο παίκτης της Ατλέτικο εμφανίστηκε πολύ επηρεασμένος από την απόφαση του Ντεσάν να δώσει το περιβραχιόνιο στον 24χρονο Μπαπέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα