Κούμαν: «Δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο της Γαλλίας»

Κούμαν: «Δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο της Γαλλίας»

Ronald Koeman

bet365

Ο Ρόναλντ Κούμαν επέκρινε τους παίκτες του μετά τη βαριά ήττα με 4-0 από τη Γαλλία, στον πρώτο αγώνα της δεύτερης περιόδου του ως προπονητής της εθνικής.

Η Ολλανδία υπέστη βαριά ήττα με 4-0 από τη Γαλλία την Παρασκευή. Οι «οράνιε» αντιμετώπισαν δυσκολίες στην προετοιμασία τους με πέντε παίκτες να τίθονται νοκ άουτ λόγω γρίπης, αλλά το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό για τον Ρόναλντ Κούμαν. «Δείξαμε πολύ λίγα σε αυτό το παιχνίδι», είπε σε συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση με τους Γάλλους.

«Δεν περίμενα τέτοιο κενό. Δεν είναι η ομάδα που είχα στο μυαλό μου να παρατάξω, αλλά ξέρεις τις συνθήκες. Δεν θέλω να δικαιολογώ αυτή την κακή απόδοση. Θα έπρεπε να ήμασταν πολύ πιο επιθετικοί και να είχαμε κάνει λιγότερα λάθη. Δεν υπήρχε τίποτα πολύ θετικό. Δείξαμε μεγάλες ελλείψεις σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού», ανέφερε συγκεκριμένα ο έμπειρος τεχνικός.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ -θυμίζουμε- παραιτήθηκε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Κούμαν επέστρεψε στον πάγκο της Ολλανδίας. Ο άλλοτε κόουτς της Μπαρτσελόνα φάνηκε εκνευρισμένος από τον τρόπο που δέχθηκε η ομάδα του τα δύο από τα τέσσερα τέρματα: «Αυτό που πονάει είναι ότι το πρώτο και το τέταρτο γκολ προήλθαν από λάθη στην άμυνα και, φυσικά, οφείλεται επίσης στην ποιότητα του Μπαπέ. Είχαμε εντοπίσει ότι έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με αυτές τις κινήσεις και δεν δώσαμε αρκετή προσοχή τελικά. Η Γαλλία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Είναι ολοκληρωμένοι, με φυσική κατάσταση και γρήγοροι, ειδικά στην επίθεση, και διαθέτουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης σε όλους τους τομείς. Και δεν είμαστε ακόμα σε αυτό το επίπεδο».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα