Παναθηναϊκός: Η ώρα των αστεριών έφτασε!

Παναθηναϊκός: Η ώρα των αστεριών έφτασε!

Νίκος Αθανασίου
Η ομάδα του Παναθηναϊκού

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το βράδυ της Τρίτης την προετοιμασία του για τον «τελικό» εισόδου στους ομίλους του Champions League κόντρα στην Μπράγκα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ. Το σχέδιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το πλάνο ενδεκάδας.

Η πιο μεγάλη ώρα, η ώρα για τα αστέρια του Champions League έφτασε για τον Παναθηναϊκό! Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει το βράδυ της Τετάρτης(22:00, CosmoteSports2) την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ, στον επαναληπτικό του 2-1 της Πορτογαλίας. Στο ξεκίνημα αυτού του καλοκαιρινού ευρωπαϊκού ταξιδιού, ο στόχος των «πρασίνων» ήταν η είσοδος σε όμιλο Europa League μέσα από τον αποκλεισμό της Ντνίπρο.

Το πέτυχαν. Η επιστροφή στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ήταν το όνειρο, φάνταζε ως μια απόλυτη υπέρβαση και μετά τον αποκλεισμό της Μαρσέιγ που έφερε 5 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται, πλέον, μία νίκη μακριά από το μεγάλο come back μετά από δεκατρία ολόκληρα χρόνια.

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το απόγευμα της Τρίτης στο ΟΑΚΑ με χαλαρή προπόνηση. O Σέρβος τεχνικός που στάθηκε στην σημασία της βελτίωσης της ομάδας του σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Εκτός αποστολής έμεινε ο κλινήρης Λοντίγκιν και οι «εκλεκτοί» του είναι οι εξής: Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σιδεράς, Τσέριν, Μαντσίνι, Γέντβαϊ, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Όσον αφορά το σχέδιο πρόκρισης, είναι ξεκάθαρο πως ο Παναθηναϊκός θα μπει από το πρώτο λεπτό για να πιάσει από τον... λαιμό τον αντίπαλο, να κυριαρχήσει με ισορροπία πάνω στο χορτάρι και να βρει ένα γκολ που αρχικά θα φέρει το ζευγάρι στα ίσια.

Στα της ενδεκάδας προβάδισμα έχουν όσοι ξεκίνησαν επί ιβηρικού εδάφους έχουν προβάδισμα με εξαίρεση την κορυφή της επίθεσης.

Δηλαδή ο Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Βαγιαννίδης και ο Μάγκνουσον με τον Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας. Ρούμπεν, Βιλένα και Τζούρισιτς στη μεσαία γραμμή. Μαντσίνι, Παλάσιος στα «φτερά» και... φουνταριστός ο Ιωαννίδης αντί του Σπόραρ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Σένκεφελντ αντί του Γεντβάι και ο Τσέριν αντί του Βιλένα.

Ένα ΟΑΚΑ από τα παλιά!

Από κει και πέρα, το ΟΑΚΑ αναμένεται να ζήσεις μεγάλες στιγμές, από εκείνες που θυμίζουν το ένδοξο παρελθόν του Παναθηναϊκού στη Καλογρέζα. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» ζουν και αναπνέουν για αυτό το ματς, τα εισιτήρια έχουν κάνει... φτερά και η ανακοίνωση του sold out είναι θέμα χρόνου, καθώς έχουν φύγει πάνω από 60.000 «μαγικά» χαρτάκια.

Για να μην ταλαιπωρηθούν οι οπαδοί του συλλόγου θα πρέπει να δώσουν το παρών τουλάχιστον δύο ώρες πριν την πρώτη σέντρα του αγώνα.

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα