Ο Μπέιλ κάνει την Τότεναμ να ονειρεύεται το Champions League (pics & vids)

Ο Μπέιλ κάνει την Τότεναμ να ονειρεύεται το Champions League (pics & vids)

Κώστας Τόπας
Ο Μπέιλ κάνει την Τότεναμ να ονειρεύεται το Champions League (pics & vids)

bet365

Ο Γκάρεθ Μπέιλ θυμήθηκε τις παλιές καλές εποχές του στην Τότεναμ, βρίσκει ξανά τον εαυτό του και κάνει τους «πετεινούς» να ονειρεύονται την έξοδό τους στο Champions League.

Επτά χρόνια μετά την αποχώρησή του για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ουαλός εξτρέμ, Γκάρεθ Μπέιλ, επέστρεψε τον περασμένο Σεπτέμβρη στην Τότεναμ. Η αρχή του ωστόσο, δεν ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, όσο ενδεχομένως θα περίμεναν οι φίλοι των «σπιρουνιών» στο άκουσμα του come back του.

Ο Μπέιλ χρειάστηκε αρκετό καιρό προκειμένου να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα αλλά και να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε από το διάστημα που ήταν στην Ρεάλ. Βέβαια, στο πρώτο εξάμηνο έδειξε ξανά σημάδια έντονης αδιαφορίας όντας ουσιαστικά εκτός πλάνων του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ενδεικτικό μάλιστα το γεγονός ότι ο Μπέιλ, όσο ήταν ο Πορτογάλος τεχνικός στον πάγκο της Τότεναμ, ξεκίνησε μόνο σε 6 παιχνίδια βασικός στην Premier League. Τους τελευταίους όμως μήνες ο έμπειρος άσος φαίνεται πως βρίσκει ξανά τον εαυτό του και μάλιστα σε ένα κρίσιμο σημείο, καθώς το καλοκαίρι υπάρχει το Euro.

Από το παιχνίδι κόντρα στη Γουέστ Χαμ, που έδωσε ασίστ στο γκολ της Τότεναμ, ο Μπέιλ έχει αναγεννηθεί. Ειδικά από τη μέρα που ο Μουρίνιο απολύθηκε από τον σύλλογο, ο Ουαλός είναι στα καλύτερα του.

Αποκορύφωμα η τελευταία του εμφάνιση κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Εκεί όπου ο Μπέιλ δεν σημείωσε ούτε ένα, ούτε δύο γκολ, αλλά τρία τέρματα και με αυτόν τον τρόπο έφτασε τα οκτώ στο φετινό πρωτάθλημα και 10 στο σύνολο σε 27 εμφανίσεις.

Μάλιστα τελευταία φορά που ο Μπέιλ σκόραρε χατ-τρικ με τα χρώματα της Τότεναμ, ήταν πριν από εννέα χρόνια, το 2012, ενώ στο σύνολο έφτασε τα 6 χατ-τρικ στη καριέρα του (3 με Ρεάλ, 3 με Τότεναμ). Οι Λονδρέζοι πάντως ξέρουν πως στα καλά του ο Μπέιλ μπορεί να προσφέρει πολλά δημιουργώντας μαζί με τους Σον και Κέιν μια επιθετική γραμμή κρούσης ικανή για μεγάλα πράγματα.

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Σέφιλντ ο Μπέιλ, άφησε αιχμές κατά του πρώην άφησε αιχμές για την τακτική που εφάρμοζε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ παράλληλα δεν μπόρεσε να κρύψει και τον ενθουσιασμό του για το χατ-τρικ που πέτυχε.

«Τις τελευταίες εβδομάδες εργαζόμαστε σκληρά. Προφανώς και η εικόνα μας δεν πρόκειται να αλλάξει σε μία μέρα, αλλά αισθάνομαι ότι κάνουμε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Παίζουμε ποδόσφαιρο όπως θα πρέπει να παίζει η Τότεναμ. Προσωπικά αισθάνομαι ωραία και όταν είμαι έτσι παίζω καλά. Επρεπε απλά να πάρω μερικά παιχνίδια στα πόδια μου», ήταν τα λόγια του μετά το τέλος του αγώνα με τη Σέφιλντ.

Ο δανεισμός του στην Τότεναμ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Μέχρι πριν λίγες εβδομάδες άπαντες στο Λονδίνο θεωρούσαν δεδομένο πως η Τότεναμ θα ενεργοποιούσε την οψιόν αγοράς του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, ο ίδιος με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως θα επιστρέψει στο Μπερναμπέου για λογαριασμό της Ρεάλ. Το θέμα είναι αν θα παραμείνει ή όχι στην Ισπανία, κάτι το οποίο φαντάζει με τα έως τώρα δεδομένα σχεδόν απίθανο.

Κι αυτό διότι οι σχέσεις του με τον Ζινεντίν Ζιντάν δεν είναι και οι καλύτερες και ο Γάλλος τεχνικός δεν σκοπεύει να του δώσει άλλη ευκαιρία. Ακόμα και η διοίκηση των «μερένγκες» τρίβει τα χέρια της με τις τελευταίες εμφανίσεις του Μπέιλ, καθώς θεωρεί πως όλο και περισσότερες ομάδες θα ενδιαφερθούν για την περίπτωσή του.

Όσα περισσότερα χρήματα προσθέσει στα ταμεία της η Ρεάλ Μαδρίτης από την υπόθεση τόσο το καλύτερο. Πάντως από την πλευρά του, ο Μπέιλ αρχίζει να γίνεται ξανά παραγωγικός ζεσταίνοντας ξανά τις καρδιές όσων πίστεψαν και πιστεύουν στο πηγαίο ταλέντο του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα