Ρέιντζερς – Σέλτικ: Μαζί στη... βρετανική Λίγκα!

Κώστας Ζάλιαρης
Ρέιντζερς – Σέλτικ: Μαζί στη... βρετανική Λίγκα!

bet365

Έπειτα από το «ναυάγιο» με την European Super League, η Sun δημοσιεύει σενάριο περί... βρετανικής Λίγκας με νέα πρωτοβουλία του Big-6 και πρόσκληση σε Ρέιντζερς και Σέλτικ!

Το Project Big Picture για μια νέα Premier League τον περασμένο Οκτώβρη πάλι είχε πάει... στα σκουπίδια με πολύ συνοπτικές διαδικασίες, το ίδιο έγινε και με την ESL, όμως, τα αφεντικά των έξι μεγάλων δυνάμεων του κορυφαίου πρωταθλήματος παρουσιάζονται ξανά... ανήσυχα.

Αυτή τη φορά, η Sun δημοσιεύει σενάριο με το οποίο το Big-6 ονειρεύεται να... περιοριστεί στα βρετανικά ύδατα κι όχι να προσπαθήσει ξανά κάτι σε ευρωπαϊκή εμβέλεια, με πλάνο για μια βρετανική Λίγκα και συμμετοχή των Ρέιντζερς και Σέλτικ από την Σκωτία!

«Όλοι αισθανόμαστε ότι η Premier League πρέπει ν' αλλάξει ανεξάρτητα απ' ό,τι συνέβη με την ESL. Είναι ώρα ν' ανοίξουμε την πόρτα στην Ρέιντζερς και την Σέλτικ» φέρεται να είπε εκπρόσωπος ομάδας του Big-6, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Sun.

Διαβάστε επίσης:

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED