Τσέφεριν για Πέρεθ: «Δεν με θέλει για πρόεδρο; Θέλει κάποιον να τον υπακούει!»

Τσέφεριν για Πέρεθ: «Δεν με θέλει για πρόεδρο; Θέλει κάποιον να τον υπακούει!»

Gazzetta team
Τσέφεριν για Πέρεθ: «Δεν με θέλει για πρόεδρο; Θέλει κάποιον να τον υπακούει!»

bet365

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν πέρασε στην αντεπίθεση κατά του Φλορεντίνο Πέρεθ, δηλώνοντας ότι ο ιδανικός πρόεδρος της UEFA για τον ίδιο θα ήταν κάποιος που θα έκανε ό,τι του ζητήσει!

Την ώρα που ο Φλορεντίνο Πέρεθ ανέλυε τα πώς και τα γιατί του «φιάσκο» της European Super League στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser», ο Αλεξάντερ Τσέφεριν περνούσε στην αντεπίθεση μέσω τηλεοπτικής εκπομπής της Σλοβενίας.

Ο επιεφαλής της UEFA κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Ισπανός παράγοντας τον θεωρεί ακατάλληλο για τη θέση και απάντησε ότι αυτό του δίνει κίνητρο για να συνεχίσει, ενώ διαχώρισε τον εαυτό του από τον ιδανικό πρόεδρο που «θα ήθελε να τον κάνει ό,τι θέλει» ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Δεν θέλει ο Πέρεθ έναν πρόεδρο σαν εμένα; Αυτό με κάνει να θέλω ακόμη περισσότερο να μείνω. Ο Πέρεθ θέλει έναν πρόεδρο που θα τον υπακούει και θα κάνει ό,τι θέλει εκείνος. Εγώ προσπαθώ να κάνω ό,τι είναι καλό για το ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ μίλησε επίσης και για τον «διάλογο» που πρέπει να υπάρξει με τις ομάδες:

«Ένας Ισπανός δημοσιογράφος με ρώτησε γιατί δεν τους μίλησα. Και του είπα ότι μιλούσαμε για δύο χρόνια και τελικά έφυγαν. Φυσικά ο καθένας προσφέρεται να συμμετέχει στον διάλογο, δεν λέω ότι δεν θέλω να μιλήσουμε, αλλά θα εκτιμήσουμε την κατάσταση του κάθε συλλόγου ξεχωριστά. Για να κάνουμε διάλογο, όμως, πρέπει τουλάχιστον να είμαστε ειλικρινείς»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«Είσαι ψυχάρα ρε Φλορεντίνο Πέρεθ» (Podcast)

European Super League: Μόλις είδαμε το μεγαλύτερο κόλπο της «Συμμορίας των 12»

Φλορεντίνο Πέρεθ: «Κάνουμε τη Super League για να σώσουμε το ποδόσφαιρο - Δεν θα διώξουν τη Ρεάλ από το Champions League»

Και όμως οι «12» έφαγαν τα μούτρα τους, προσωρινά…

«Η UEFA έπεσε μέσα στην παγίδα που της έστησαν οι 12»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα