Μάντσεστερ Σίτι για European Super League: Έστειλε mail σε κάθε μέλος της για να ζητήσει συγγνώμη

Μάντσεστερ Σίτι για European Super League: Έστειλε mail σε κάθε μέλος της για να ζητήσει συγγνώμη

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι για European Super League: Έστειλε mail σε κάθε μέλος της για να ζητήσει συγγνώμη

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι έστειλε mail σε κάθε μέλος της, αναγνωρίζοντας το λάθος της και ζητώντας συγγνώμη από τους φιλάθλους της για τη European Super League.

Μπορεί να άργησε σε σχέση με τη Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - ο Τζον Χένρι ζήτησε συγγνώμη μέσω video, ο Τζόελ Γκλέιζερ μέσω ανοικτής επιστολής - αλλά η Μάντσεστερ Σίτι το έκανε με διαφορετικό τρόπο! Χωρίς τους ιδιοκτήτες, αλλά στέλνοντας mail σε κάθε εγγεγραμμένο μέλος της. Όπως προκύπτει από το περιεχόμενο του μηνύματος η διοίκηση των «Πολιτών» αναγνωρίζει το λάθος για τη European Super League και ζητά συγγνώμη από τους φιλάθλους.

«Όπως γνωρίζετε η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε τις διαδικασίες αποχώρησης από την European Super League. Όπως πάντα, όταν κάνουμε επιλογές και λαμβάνουμε αποφάσεις, το κάνουμε για το συμφέρον της ομάδας. Πιστέψαμε ότι το να είμαστε μέλος μιας τέτοιας πρωτοβουλίας θα μας οδηγούσε σε περαιτέρω ανάπτυξη και περισσότερες επιτυχίες.

Κάνοντας αυτήν την επιλογή, ωστόσο, αποτύχαμε να υπενθυμίσουμε στους εαυτούς μας τον αδιάρρηκτο δεσμό ανάμεσα στο πάθος των οπαδών μας και το δικαίωμα της ευκαιρίας στην επιτυχία. Είναι αλήθεια ότι αυτό είναι βασικό στοιχείο του DNA της Μάντσεστερ Σίτι και η διοίκηση λυπάται που πήρε αυτήν την απόφαση, η οποία δεν απηχεί τις ιστορικές αξίες της ομάδας. Κάναμε λάθος και ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τους οπαδούς μας για την απογοήτευση που τούς προκαλέσαμε τις τελευταίες 72 ώρες.

Θα εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία να κερδίσουμε εκ νέου την εμπιστοσύνη των μετόχων μας και τις ποδοσφαιρικής οικογένειας γενικά», είναι το περιεχόμενο του μηνύματος. Υπενθυμίζεται ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει την αντίθεσή του, ενώ και οι παίκτες (Στέρλινγκ, Λαπόρτ) πανηγύρισαν από τα social media την αποχώρηση της αγγλικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα