Τότεναμ - Μαν. Γιουνάιτεντ 1-3: Εκδικήθηκε με τριάρα και αγκάλιασε το σεντόνι (vid)

Τότεναμ - Μαν. Γιουνάιτεντ 1-3: Εκδικήθηκε με τριάρα και αγκάλιασε το σεντόνι (vid)

bet365

Η Γιουνάιτεντ δεν ξέχασε την εξάρα του Ολντ Τράφορντ, εκδικήθηκε την Τότεναμ στο Λονδίνο (3-1), αγκάλιασε το σεντόνι κι άφησε τους Spurs μακριά από την τετράδα.

Από το 1-6 στο Ολντ Τράφορντ στο 1-3 στο Λονδίνο! Η Γιουνάιτεντ μετά το ηχηρό χαστούκι άλλαξε, έγινε ομάδα και το απέδειξε απόψε στο «Tottenham Hotspur Stadium», όπου επικράτησε 3-1 της Τότεναμ. Οι «Κόκκινοι» έμειναν για 23ο διαδοχικό εκτός έδρας ματς αήττητοι, νίκησαν για πρώτη φορά τον Μουρίνιο μακριά από το γήπεδό τους και βρέθηκαν στο +9 από την 5η Τσέλσι. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι είναι στην 7η θέση και στο -6 από την τετράδα.

Γκολ, VAR και προβάδισμα η Τότεναμ!

Η Τότεναμ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, κυκλοφόρησε σωστά τη μπάλα και ήταν πιο επιθετική στα πρώτα λεπτά. O Λονδρέζοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο 20λεπτο, η κατοχή ήταν στο 60%, είχαν τις στιγμές τους με Λούκας και Κέιν, ωστόσο η άμυνα της Γιουνάιτεντ αντέδρασε σωστά. Η Μάντσεστερ είχε την πρώτη προσπάθειά της στο 17ο λεπτό, αλλά ο Ντάιερ με υπέροχη προβολή έσωσε. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς, έκλεισαν τους χώρους και δεν άφηναν τους Λονδρέζους να γίνουν απειλητικοί. Στο 34' έγινε η φάση του ματς. Ο Πογκμπά έβγαλε απίθανη ασίστ στον Καβάνι, ο οποίος με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 1-0./ Ωστόσο, το γκολ ακυρώθηκε, μιας και στην αρχή της φάσης ο ΜακΤόμινεϊ χτύπησε άθελά του τον Σον. Η Τότεναμ αντέδρασε και σκόραρε στο 40ολεπτό. Ο Λίντελοφ δεν αντέδρασε σωστά, ο Λούκας έκανε την ασίστ και ο Σον από κοντά πέτυχε το 1-0.

Εντυπωσιακή ανατροπή η Γιουνάιτεντ

Το σκηνικό στην επανάληψη ήταν εντελώς διαφορετικό. Στο 49’ η Γιουνάιτεντ έκανε την πρώτη τελική της με τον Μπισάκα και στη συνέχεια πήρε τον απόλυτο έλεγχο. Στο 55' ο ΜακΤόμινεϊ είχε καλή φάση, αλλά δυο λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση. Πολύ ωραίος συνδυασμός σε κλειστό χώρο από Φρεντ - Μπρούνο, ο Καβάνι βρέθηκε σε θέση βολής, νικήθηκε από τον Γιορίς, αλλά ο Φρεντ ακολούθησε και βρήκε δίχτυα. Η Τότεναμ προσπάθησε να απαντήσει, αλλά ο Σον νικήθηκε από τον Χέντερσον.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πίεση, αλλά Μπρούνο και Πογκμπά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Η είσοδος του Γκρίνγουντ έδωσε μεγαλύτερη ώθηση και στο 79' από δική του ασίστ, ο Καβάνι πέτυχε υπέροχο γκολ με κεφαλιά - ψαράκι. Οι Λονδρέζοι αποφάσισαν να ρισκάρουν, πίεσαν και είδαν τον Καβάνι στο 84’ να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του. Η ισοφάριση δεν ήρθε ποτέ, αντίθετα, ο Γκρίνγουντ στις καθυστερήσεις με άψογο τελείωμα διαμόρφωσε το 3-1.

Tότεναμ: Γιορίς, Οριέ, Ρεγκιλόν, , Ροντό, Λούκας (82΄Μπέιλ), Χόιμπιεργκ, Ντάιερ, Ντομπελέ (78' Λαμέλα), Λο Σέλσο (61' Σισοκό), Σον, Κέιν

Μαν. Γιουνάιτεντ: Χέντερσον, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, Μπισάκα, Πογκμπά, Φρεντ, Μπρούνο (90' Μάτιτς), Καβάνι, Ράσφορντ (72' Γκρίνγουντ)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα