Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ποδιά» Φερνάντες και ανατροπή με κεφαλιά Καβάνι (vid)

Gazzetta team
Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ποδιά» Φερνάντες και ανατροπή με κεφαλιά Καβάνι (vid)

bet365

Ο Έντινσον Καβάνι πήρε «εκδίκηση» για το ακυρωθέν γκολ του πρώτου ημιχρόνου και με υπέροχη κεφαλιά «ψαράκι» σφράγισε την ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Highlight» η ποδιά του Φερνάντες στην αρχή της φάσης.

Το απερίσκεπτο χτύπημα του ΜακΤόμινεϊ και το VAR αναίρεσαν το υπέροχο γκολ που σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο, μετά τη «μαγική» ασίστ του Πογκμπά κάτω από τα πόδια του Οριέ. Ο Έντινσον Καβάνι, όμως, φυλούσε την εκδίκησή του για το 79ο λεπτό. Με τον Φρεντ να έχει φέρει το ματς σε ισορροπία (σκοράροντας για πρώτη φορά στην Premier League μετά από δυόμισι χρόνια), ο Matador «εκτέλεσε« τον Γιορίς για το 1-2 με κεφαλιά-ψαράκι έπειτα από τη σέντρα ακριβείας του Γκρίνγουντ, σε μια φάση που δημιουργήθηκε από την απολαυστική «ποδιά» του Μπρούνο Φερνάντες στον Ρεγιλόν.

Αυτό ήταν και το 5ο γκολ του Ουρουγουανού «killer» με κεφαλιά στη φετινή Premier League, μόνο ο Κάλβερτ-Λιούιν της Έβερτον έχει περισσότερα (6).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα