Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ακυρωθέν γκολ για χτύπημα του ΜακΤόμινεϊ και… χάρισμα η αποβολή (vid)

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ακυρωθέν γκολ για χτύπημα του ΜακΤόμινεϊ και… χάρισμα η αποβολή (vid)

bet365

Και η «μαγική» συνεργασία Πογκμπά-Καβάνι για το 0-1 δεν μέτρησε ποτέ, και ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ δεν δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για το χτύπημα στο πρόσωπο του Σον που οδήγησε στην ακύρωση του γκολ, σε μια νέα αμφιλεγόμενη απόφαση διαιτητή και VAR στην Premier League.

Κάθε μέρα και μια ακόμη ευκαιρία για το VAR και τις διαιτητικές αποφάσεις να «λάμψουν» για τους λάθος λόγους στην Premier League. Μετά το ακυρωθέν γκολ στο Φούλαμ-Γουλβς την Παρασκευή (9/4) και το ακατανόητο οφσάιντ στον Ζότα στο σαββατιάτικο Λίβερπουλ-Άστον Βίλα (10/4) που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, σειρά είχε το μεγάλο ματς ανάμεσα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο 35’, ο Πογκμπά σέρβιρε με μαγική πάσα κάτω από τα πόδια του Οριέ το γκολ στον Έντινσον Καβάνι, ο οποίος κινήθηκε εκπληκτικά στον χώρο και εκτέλεσε με τη μία τον Γιορίς για το 0-1. Ωστόσο, στο χτίσιμο της φάσης, ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ είχε χτυπήσει με το χέρι τον Χέουνγκ Μιν-Σον στο πρόσωπο, γεγονός που αντιλήφθηκε ο VAR κι έστειλε τον ρέφερι Κάβανα να ελέγξει ο ίδιος τη φάση στο μόνιτορ.

Εκείνος επιβεβαίωσε το πόρισμα για παράβαση του Σκωτσέζου, ακύρωσε το γκολ, όμως προς έκπληξη όλων δεν του έδειξε την κίτρινη κάρτα, η οποία θα ήταν η δεύτερη και θα άφηνε με 10 παίκτες τους Κόκκινους Διαβόλους. Μία μέση λύση που δεν ικανοποίησε κανέναν και φούντωσε την κουβέντα για την προβληματική λειτουργία διαιτησίας και VAR στο Νησί.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα