Γουλβς - Λίβερπουλ 0-1: Δυνατά στη μάχη της τετράδας (vid)

Gazzetta team
Γουλβς - Λίβερπουλ 0-1: Δυνατά στη μάχη της τετράδας (vid)

bet365

Η Λίβερπουλ πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Γουλβς (1-0) και πλησίασε ξανά την τετράδα. Δραματικό φινάλε με τον σοβαρό τραυματισμό του Πατρίσιο.

Η Λίβερπουλ επέστρεψε στα γκολ και στις νίκες, επικράτησε 1-0 της Γουλβς εκτός έδρας και μπήκε δυνατά ξανά στη μάχη της τετράδας. Ο Ζότα βρήκε δίχτυα και οι Reds βρέθηκαν στο -5 από την Τσέλσι. Ωστόσο, το ματς σημαδεύτηκε από τον σοβαρότατο τραυματισμό του Πατρίσιο, ο οποίος αποχώρησε με φορείο και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από γονατιά του Κόαντι.

Ξανά η τριπλέτα της Λίβερπουλ

Η Γουλβς μπήκε πιο ορεξάτη στο ματς, πίεσε και μόλις στο 2ο λεπτό ζήτησε πέναλτι, όταν ο Άλισον έπεσε άτσαλα στον Σεμέντο. Οι «Λύκοι» κυκλοφορούσαν καλύτερα τη μπάλα και στο 5' πλησίασαν το γκολ, αλλά ο Βραζιλιάνος είχε εξαιρετική επέμβαση στο σουτ του Σεμέντο. Οι «Κόκκινοι» ανέβασαν ρυθμό μετά το κακό πρώτο δεκάλεπτο και στο 13' βρέθηκαν κοντά στο γκολ. Δυο κάθετες από Τιάγκο και Βαϊνάλντουμ έκοψαν την αντίπαλη άμυνα, ο Μανέ βρέθηκε σε θέση βολής, πέρασε τον Πατρίσιο, αλλά από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει. Η κατοχή έφτασε στο 70% για τη Λίβερπουλ, είχε τον έλεγχο, αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Στο 38' οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα μια καλή φάση, κυκλοφόρησαν εξαιρετικά, ο Αρνολντ έκανε τη σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Μανέ πέρασε άουτ. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις του α' μέρος ήρθε το πολυπόθητο γκολ για την ομάδα του Κλοπ! Η τριάδα της Λίβερπουλ συνεργάστηκε εξαιρετικά, ο Μανέ μοίρασε στον Ζότα, ο οποίος πέτυχε το 1-0. Eτσι, ο Πορτογάλος έγινε ο δεύτερος παίκτης που σκοράρει υπέρ, αλλά και κατά της Γουλβς στην Premier μετά τον Χαντ.

Κράτησε εύκολα η Λίβερπουλ

Η Γουλβς μπήκε στην επανάληψη πιο δυνατά, είχε καλή φάση με τον Κόαντι στο 49', αλλά η κεφαλιά πέρασε άουτ. Η Λίβερπουλ ισορρόπησε γρήγορα, ήταν πιο επιθετική, αλλά ο Πατρίσιο σε δυο περιπτώσεις δεν άφησε τον Μανέ να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γίνουν πιο απειλητικοί με την είσοδο του Φάμπιο, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης. Δίχτυα βρήκε και ο Σαλάχ στο 85', αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. H Λίβερπουλ κράτησε μέχρι τέλους το υπέρ της αποτέλεσμα και πήρε ένα μεγάλο τρίποντο στη μάχη για την τετράδα!

Σοβαρός τραυματισμός του Πατρίσιο

Δραματικό φινάλε, αφού οι «Λύκοι» είδαν τον Πατρίσιο να τραυματίζεται σοβαρά λίγο πριν το τέλος τους ματς από γονατιά του Κόαντι και να μεταφέρεται εκτός γηπέδου με φορείου (του είχε ηδη παρασχεθεί οξυγόνο). Θυμίζουμε ότι ανάλογο «σοκ» είχε προκαλέσει και ο Ραούλ Χιμένες με τον τραυματισμό του στο «Emirates» με την Άρσεναλ, έπειτα από σύγκρουση με τον Νταβίντ Λουίς.

Γουλβς: Πατρίσιο (90+10' Ρούντι), Μπολί, Κόαντι, Κάστρο, Σεμέντο (84' Γουάιτ), Μουτίνιο, Σαΐς, Νέβες (76' Ντεντόνκερ), Γουίλιαν Ζοσέ (70' Φάμπιο), Τραορέ, Νέτο

Λίβερπουλ: Αλισον, Ρόμπερτσον, Αρνολντ, Φίλιπς, Κάμπακ, Βαϊνάλντουμ (67΄Μίλνερ), Τιάγκο (67' Κεϊτά), Φαμπίνιο, Σαλάχ, Μανέ, Ζότα (82' Τσάμπερλεϊν

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα