Γουλβς – Λίβερπουλ: Άσχημη σύγκρουση Πατρίσιο με Κόουντι, αποχώρησε με οξυγόνο και φορείο ο Πορτογάλος (pic & vid)

Gazzetta team
Γουλβς – Λίβερπουλ: Άσχημη σύγκρουση Πατρίσιο με Κόουντι, αποχώρησε με οξυγόνο και φορείο ο Πορτογάλος (pic & vid)

bet365

Στο φινάλε του Γουλβς-Λίβερπουλ, άπαντες πάγωσαν με τον τραυματισμό του Ρούι Πατρίσιο, ο οποίος συγκρούστηκε άσχημα με τον Κόουντι, χρειάστηκε να του παρασχεθεί οξυγόνο και αποχώρησε με φορείο από το ματς.

Ο «εφιάλτης» του σοβαρού τραυματισμού βρήκε ξανά τη Γουλβς. Λίγους μήνες μετά την άσχημη σύγκρουση του Χιμένες με τον Νταβίντ Λουίς, για την οποία ο Μεξικανός χρειάστηκε να περάσει χειρουργείο με κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ο Ρούι Πατρίσιο δέχθηκε άσχημο χτύπημα από τον συμπαίκτη του, Κόνορ Κόουντι και αποχώρησε τραυματίας με το φορείο.

Λίγα λεπτά πριν τις καθυστερήσεις του ματς με τη Λίβερπουλ, σε ανύποπτη φάση μετά από ακυρωθέν γκολ του Σαλάχ, ο Πορτογάλος κίπερ σωριάστηκε στο έδαφος, έχοντας συγκρουστεί «πρόσωπο με γόνατο». Αμέσως, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, με το ιατρικό τιμ να του τοποθετεί οξυγόνο.

Η διακοπή στο ματς κράτησε περίπου 13 λεπτά, με τον διεθνή Πορτογάλο κίπερ να γίνεται αναγκαστική αλλαγή.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, με τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο να δηλώνει ότι ο Πατρίσιο έχει τις αισθήσεις του και πως δέχεται ιατρική φροντίδα, όντας σε καλή κατάσταση.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα