Λίβερπουλ: Πλήρης στήριξη σε Κλοπ παρά την κατρακύλα

Λίβερπουλ: Πλήρης στήριξη σε Κλοπ παρά την κατρακύλα

Gazzetta team
Λίβερπουλ: Πλήρης στήριξη σε Κλοπ παρά την κατρακύλα

bet365

Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες εξέφρασαν την απόλυτη εμπιστοσύνη στον Γιούργκεν Κλοπ, αν και οι δύο προηγούμενοι προπονητές που έχασαν το Champions League, απολύθηκαν.

Μετά και την έκτη διαδοχική εντός έδρας ήττα στο «Ανφιλντ», κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην ιστορία του club, στα αγγλικά ΜΜΕ, αλλά και στα social media, έχει υπάρξει κύμα αμφισβήτησης προς τον Γιούργκεν Κλοπ, αλλά και έντονη φημολογία αναφορικά με το μέλλον του στον πάγκο της Λίβερπουλ. Ωστόσο, σε έγκυρα ρεπορτάζ των «Times», «Telegraph», η διοίκηση επικοινώνησε μαζί του και του εξέφρασε την πλήρη στήριξή της, κάτι που ήταν και το αναμενόμενο.

Σύμφωνα με τα εν λόγω ρεπορτάζ, η «Fenway Sports Group» και πιο συγκεκριμένα, ο ισχυρός άντρας της, Μάικ Γκόρντον, ο οποίος διατηρεί και ιδιαίτερα φιλική σχέση με τον Γερμανό τεχνικό, συζήτησαν με τον Κλοπ την κατάσταση, αλλά δεν ζήτησαν εξηγήσεις, πιστεύοντας πλήρως στις ικανότητες της ομάδας ότι θα αντιστρέψει την κατάσταση.

Η Λίβερπουλ δεν μπορεί να βάλει φρένο στην κατακόρυφη πτώση και έχει απομακρυνθεί ακόμα και από την τετράδα. Η θέση στο Champions League μόνο δεδομένη δεν μπορεί να θεωρηθεί πλέον και οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι στην 10ετία που οι Αμερικανοί βρίσκονται στο τιμόνι του club, αυτό είναι το minimum που έχουν θέσει ως στόχο. Και αυτός ήταν ο λόγος απόλυσης του Κένι Νταλγκλίς (2012) και του Μπρένταν Ρότζερς (2015).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα