Λίβερπουλ - Φούλαμ 0-1: This is... not Anfield (vid)

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Φούλαμ 0-1: This is... not Anfield (vid)

bet365

Κατηφόρα δίχως τέλος για τη Λίβερπουλ η οποία ηττήθηκε (0-1) από τη Φούλαμ - έκτη σερί εντός έδρας ήττα για πρώτη φορά στην ιστορία της - και βλέπει την τετράδα να απομακρύνεται επικίνδυνα. Τρίποντο ανάσα για τους Λονδρέζους στη μάχη για την παραμονή.

Δεν έχει τέλος η κατηφόρα της Λίβερπουλ, η οποία γνώρισε την έκτη εντός έδρας σερί ήττα σε επίπεδο Premier League. Η Φούλαμ έφυγε με τη νίκη (0-1) από το Άνφιλντ στην αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική χάρη στο γκολ του Λεμινά στο 45ο λεπτό.

Οι πληγωμένοι από τις πολλές απουσίες «ρεντς» - μετά τον Καμπάκ που τραυματίστηκε κόντρα στην Τσέλσι, ήλθε και το πρόβλημα με τον Φιρμίνο - έπαιξαν με αλλαγές (ο Κλοπ δεν ξεκίνησε τους Φαμπίνιο, Τιάγκο, Μανέ, Αλεξάντερ-Άρνολντ) και παρά την πίεση στο δεύτερο μέρος δεν απέφυγαν ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα. Πλέον στην έβδομη θέση βλέπουν την τετράδα να απομακρύνεται επικίνδυνα. Έχουν 43 βαθμούς και βρίσκονται στο -4 από την Τσέλσι η οποία έχει 27 ματς. Η Φούλαμ έπιασε την Μπράιτον στους 26 βαθμούς - η Νιούκαστλ έχει 27 - αν και υστερεί στην ισοβαθμία.

Η Φούλαμ απείλησε πιο γρήγορα στην αναμέτρηση με τον Λούκμαν να βγαίνει από αριστερά, να κάνει την κίνηση προς το κέντρο για να εκτελέσει με το δεξί, αλλά την μπάλα να βγαίνει έξω από το σουτ που επιχείρησε. Οι γηπεδούχοι έκαναν για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία τους με Σαλάχ να παίρνει την μπάλα μετά από την κάθετη του Σακίρι, αρχικά να κερδίζει τη μονομαχία με τον Άινα, αλλά να μην μπορεί εν συνεχεία τον Αρεολά.

Ο Αιγύπτιος δοκίμασε και το σουτ με το αριστερό στο 19ο λεπτό, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του Γάλλου τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στο 27' ο Μάτζα πήρε την κεφαλιά στην περιοχή, αλλά ο Άλισον τον πρόλαβε πριν να κάνει την προβολή. Στο 35' ο δαιμόνιος Λούκμαν βγήκε και πάλι από αριστερά για να κάνει την ίδια κίνηση.

Έκοψε, έφερε την μπάλα στο δεξί, επιχείρησε και το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Η εκτέλεση φάουλ του Σακίρι στο 39' πέρασε πάνω από την εστία του Αρεολά, ενώ ο Καβαλέιρο έκανε την κίνηση στο δεύτερο δοκάρι στο 42' μετά την εκτέλεση φάουλ του Ριντ, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει και την προβολή.

Η Φούλαμ βρήκε το γκολ στο 45ο λεπτό. Ο Σαλάχ δεν απομάκρυνε με τη μία, δεν είδε ότι είχε πίσω του τον Λεμινά, ο οποίος του έκλεψε την μπάλα και με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ νίκησε τον Άλισον. Στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ ανέβηκε και πήρε την κατοχή τη μπάλας κλείνοντας στο δικό της μισό του γηπέδου την ομάδα του Λονδίνου.

Ο Κλοπ πέρασε τον Μανέ, πέρασε και τους Αλεξάντερ-Άρνολντ και Φαμπίνιο, αλλά η εστία του Αρεολά δεν παραβιάστηκε. Ο Σενεγαλέζος άγγιξε την ισοφάριση, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στην τελευταία φάση, στο τέταρτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου, ανέβηκε και ο Άλισον σε εκτέλεση πλαγίου. Εις μάτην. Τίποτα δεν άλλαξε. Η Λίβερπουλ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα τελευταία 115 σουτ που επιχείρησε.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Κλοπ): Άλισον, Νέκο Γουίλιαμς (76' Αλεξάντερ-Άρνολντ), Ρις Γουίλιαμς, Φίλιπς, Ρόμπερτσον, Μίλνερ (76' Φαμπίνιο), Βαϊντάλντουμ (62' Μανέ), Κεϊτά, Σακίρι, Σαλάχ, Ζότα.

ΦΟΥΛΑΜ (Πάρκερ): Αρεολά, Τέτε, Άντερσεν, Ανταραμπιόγιο, Άινα, Καβαλέιρο (85' Μίτροβιτς), Λεμινά, Χάρισον Ριντ, Μπόμπι Ριντ, Μάτζα (67' Λόφτους-Τσικ), Λούκμαν (83' Ρόμπινσον).

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα