Ο Μουρίνιο και το «Σχέδιο Μπέιλ» (vid)

Ο Μουρίνιο και το «Σχέδιο Μπέιλ» (vid)

Gazzetta team
Ο Μουρίνιο και το «Σχέδιο Μπέιλ» (vid)

bet365

Πλέον βασικός, σκοράρει ασταμάτητα και ανεβάζει επίπεδο την Τότεναμ. Ο Γκάρεθ Μπέιλ απολαμβάνει ξανά το παιχνίδι και ο Ζοσέ Μουρίνιο εξηγεί πώς και γιατί συμβαίνει αυτό.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ κρίθηκε ότι δεν μπορούσε πλέον να προσφέρει στη Ρεάλ και δεν τον κράτησαν στη Μαδρίτη. Με βάση τους πολλούς τραυματισμούς του, στην Τότεναμ πήραν ένα σημαντικό ρισκο. Αρχικά φάνηκε να μην τους βγαίνει, αλλά τελευταία μπορούν να τρίβουν τα χέρια τους, καθώς ο Ουαλός γίνεται κανονικό μέλος της ομάδας, παίζει διαρκώς και αποδίδει με γκολ και ασίστ, θυμίζοντας πόσο πολύτιμος μπορεί να είναι. Για το πώς συνέβη αυτό, αναφέρθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο:

«Εχουμε αναλύσει με ειδική ομάδα τις δυνατότητες και τα μυϊκά προβλήματα του σώματός του. Οποτε ξεκινάει βασικός, κοντά στο 50’-55’ αρχίζει και του βγαίνει η μυϊκή επιβάρυνση. Τότε περίπου είναι που πρέπει να βγει από τον αγώνα και μετά αναλύουμε κάποια δεδομένα, ώστε να δούμε πότε θα ξαναπαίξει. Ταυτόχρονα δουλεύει με ειδικό ψυχολόγο, καθώς έπειτα από τόσους τραυματισμούς, δεν είναι εύκολο να βρίσκεις τη δύναμη να προσπαθείς ξανά και ξανά. Ο Μπέιλ όμως είναι δυνατός πνευματικά και τα καταφέρνει».

Κάπως έτσι λοιπόν ο Ουαλός σούπερ σταρ μετράει πλέον 22 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις για φέτος, σκοράροντας 10 φορές (3 ασίστ). Το εντυπωσιακό όμως είναι αυτό που κάνει τελευταία, μιας και από τις 13 Φεβρουαρίου παίζει συνεχώς και μάλιστα εδώ και τέσσερις αγωνιστικές ως βασικός, σκοράροντας δύο ντομπλέτες με την Μπέρνλι και την Κρίσταλ Πάλας την Κυριακή το βράδυ. Εάν συνεχίσει έτσι, η Τότεναμ θα έχει ένα ακόμα τρομερό όπλο στην επίθεσή της (Κέιν, Σον) στη μάχη της για την τετράδα, αλλά και την κατάκτηση του Europa League.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα