Τιάγκο Σίλβα: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει πάει λάθος»

Τιάγκο Σίλβα: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει πάει λάθος»

Gazzetta team
Τιάγκο Σίλβα: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει πάει λάθος»

bet365

Ο Τιάγκο Σίλβα αδυνατεί να βρει μία εξήγηση για τη νέα ήττα της ομάδας του, αυτή τη φορά από τη Μάντσεστερ Σίτι με 3-1.

Η Τσέλσι γι' ακόμη μία αγωνιστική παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Μάντσεστερ Σίτι. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η πίεση για τον Φρανκ Λάμπαρντ στην Τσέλσι αυξάνεται, με τον ίδιο πάντως να τονίζει πως χρειάζεται πολλή δουλειά ώστε η ομάδα του να ανακάμψει.

Την ίδια άποψη έχει και ο Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε τη σύγχυσή του για την εμφάνιση των «μπλε» στο ντέρμπι με τους Πολίτες.

«Όχι, δεν καταλαβαίνω τι πάει λάθος. Αν καταλάβαινα, νομίζω ότι θα μπορούσα να έχω δώσει κάποιες συμβουλές. Έτσι, είναι, όμως το ποδόσφαιρο. Έτσι, είναι η Premier League ένα από τα πιο σκληρά πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο. Πρέπει να είσαι προσεκτικός, να δουλεύεις σκληρότερα, να είσαι πιο δυνατός ως ομάδα. ήταν οδυνηρό το πρώτο ημίχρονο όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Το επίπεδο παιχνιδιού τους δείχνει που πρέπει να στοχεύουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είδα μια αντίδραση, αλλά η δουλειά πρέπει να γίνει.

Νομίζω, όμως, ότι η ομάδα είναι καλή, το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο από το πρώτο κατά τη γνώμη μου. Προσπαθήσαμε να παίξουμε λίγο περισσότερο. Νομίζω ότι ήμασταν ανώτεροι στην κατοχή της μπάλας στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος στόπερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα