Λάμπαρντ: «Ο Βέρνερ δεν μας έδωσε αρκετά»

Λάμπαρντ: «Ο Βέρνερ δεν μας έδωσε αρκετά»

Κώστας Τόπας
Λάμπαρντ: «Ο Βέρνερ δεν μας έδωσε αρκετά»

bet365

Καθόλου ικανοποιημένος δεν έμεινε ο Φρανκ Λάμπαρντ, με την απόδοση του Τίμο Βέρνερ στον λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Ο 24χρονος επιθετικός γι' ακόμη ένα ματς αγωνίστηκε στα φτερά και όχι στην κορυφή της επίθεσης. Στα πρώτα 45 λεπτά παιχνιδιού με την Άρσεναλ, δεν κατάφερε να ξεχωρίσει γι' αυτό και ο Φρανκ Λάμπαρντ, αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον Χάντσον Οντόι στο ημίχρονο.

Ο Γερμανός αδυνατεί να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα το τελευταίο διάστημα, κάτι που φάνηκε και στο ματς με την Αρσεναλ. O τεχνικός της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ από την πλευρά του, δήλωσε πως δεν είναι ικανοποιημένος με την εικόνα του, ωστόσο τόνισε πως θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί στα δεδομένα και τις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

«Σίγουρα τα γκολ δεν είναι το μόνο για το οποίο θα κρίνεται ένας επιθετικός, θα μπορούσα να κάνω παραπάνω αλλαγές, αλλά ένιωσα πως θέλαμε ενέργεια άμεσα σε εκείνες τις θέσεις. Ο Τίμο δεν μας έδωσε αρκετά, με ή χωρίς την μπάλα, κάποιοι χρειάζονται ακόμα χρόνο. Λέω διαρκώς το ίδιο, γιατί είναι διαφορετικό πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να αλλάξει γρήγορα. Θα δούμε για την κούραση, θα μιλήσω μαζί του, αλλά ένιωσα πως έπρεπε να κάνω αλλαγές για να αλλάξει η ροή του αγώνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 42χρονος προπονητής των «μπλε».

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα