Άρνολντ: «Πρέπει να αλλάξει ο προγραμματισμός των αγώνων»

Άρνολντ: «Πρέπει να αλλάξει ο προγραμματισμός των αγώνων»

Κώστας Τόπας
Άρνολντ: «Πρέπει να αλλάξει ο προγραμματισμός των αγώνων»

bet365

Για το θέμα των συχνών τραυματισμών εξαιτίας των συνεχόμενων παιχνιδιών, μίλησε ο νεαρός μπακ της Λίβερπουλ, Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Ο 22χρονος Βρετανός των «Reds», δεν βρίσκεται στις επιλογές του Γιούργκεν Κλοπ μιας και ο τραυματισμός που είχε υποστεί στις 8 Νοεμβρίου κόντρα στην Σίτι, τον έβαλε στα... πίτς μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη.

Ο Άρνολντ αναφέρθηκε στο υπερφορτωμένο πρόγραμμα των αγώνων τονίζοντας πως αυτό μόνο καλό δεν μπορεί να κάνει σε έναν ποδοσφαιριστή.

«Δεν είναι μόνο ότι αυτό το ημερολογιακό έτος είναι το πιο παράξενο πού ο καθένας έχει δει ποτέ στο ποδόσφαιρο, είναι επίσης το πιο έντονο πού δεν βγάζει νόημα κιόλας. Οι ώρες των παιχνιδιών, από την άποψη του πότε επιστρέφουν οι τελευταίοι διεθνείς, αψηφούν την κοινή λογική, πραγματικά. Οποιοσδήποτε έχει κοινή λογική θα παρατηρούσε ότι είναι κάτι πού δε μπορεί να συμβαίνει.

Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για αποθεραπεία, το σώμα σου δε μπορεί να αποθεραπευτεί τόσο γρήγορα. Πηγαίνεις στο επόμενο ματς με τους μύες σου να μη βρίσκονται στο 100% τους, και έτσι τραυματίζεσαι. Κάτι πρέπει να αλλάξει».

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα