Μίλνερ: «Χάνω την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο...» (pic)

Μίλνερ: «Χάνω την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο...» (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Μίλνερ: «Χάνω την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο...» (pic)

bet365

Ο Τζέιμς Μίλνερ τόνισε πως η κατάσταση με το VAR πρέπει πλέον να συζητηθεί πολύ σοβαρά στο ποδόσφαιρο καθώς αισθάνεται πως χάνει το συναίσθημα που είχε για το άθλημα!

Ο υπαρχηγός της Λίβερπουλ, όπως και όλοι οι συμπαίκτες του δεν μπορούσαν να διανοηθούν ό,τι συνέβη γι' ακόμα μια φορά σε δικό τους παιχνίδι με την τεχνολογία, αφού, τους ακυρώθηκαν δυο γκολ – το ένα ορθά – και η Μπράιτον για να διαμορφώσει το τελικό 1-1 πήρε πέναλτι για το οποίο ξανά ο VAR ενημέρωσε τον ρέφερι να πάει να το δει.

Οι «κόκκινοι», όπως ακριβώς το παραδέχθηκε και ο Γουέλμπεκ, θεωρούν ήταν μια πολύ soft απόφαση που τους στέρησε δυο βαθμούς και ο Τζέιμς Μίλνερ έγραψε στα social media:

«Είναι πλέον ξεκάθαρο και προφανές ότι πρέπει να γίνει μια πολύ σοβαρή κουβέντα για το VAR. Είμαι σίγουρος πως δεν είμαι ο μόνος που χάνει το συναίσθημά του για το ποδόσφαοιρο με αυτά που συμβαίνουν»!

Και ο Άντι Ρόμπερτσον από την πλευρά του θέλησε να τονίσει ότι: «Αναρωτιέμαι πότε οι άνθρωποι που πραγματικά εμπλέκονται και παίζουν το ποδόσφαιρο θα έχουν επιτέλους άποψη... Είμαστε απογοητευμένοι αλλά αξίζουν και εύσημα στην Μπράιτον που είναι πολύ δυνατός αντίπαλος...».

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα