Τότεναμ: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Μπέιλ (pic & vid)

Gazzetta team
Τότεναμ: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Μπέιλ (pic & vid)

bet365

Ο Γκάρεθ Μπέιλ επέστρεψε σπίτι του, με την Τότεναμ να ανακοινώνει τον δανεισμό του από τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το τέλος της σεζόν
Στο τέλος του βίντεο με το οποίο η Τότεναμ ανακοίνωσε τον Σέρχιο Ρεγιλόν, ο Ισπανός μπακ μιλάει στο τηλέφωνο και λέει χαρακτηριστικά «Ήρθε η σειρά σου». Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος και πήρε τελικά σειρά στις μεταγραφικές «βόμβες» των Σπερς.
Με ένα εντυπωσιακό βίντεο στο οποίο αναπολεί τις στιγμές του από το πρώτο του πέρασμα σε μια καρέκλα σκηνοθέτη, ο Ουαλός σταρ επέστρεψε κι επίσημα στο σπίτι του μετά το 2013, με τους Λονδρέζους να ανακοινώνουν τον μονοετή δανεισμό του από τη Ρεάλ Μαδρίτης (το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν).
Το παιδί που αγαπήθηκε στο Βόρειο Λονδίνο έγινε έτσι το 5ο μεταγραφικό απόκτημα μετά τους Χαρτ, Χόιμπιεργκ, Ντόχερτι και Ρεγιλόν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Σπερς γνώριζαν το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Μπέιλ μετά τις υποχρεώσεις με την εθνική Ουαλίας και μετά την επανεκτίμηση από το ιατρικό επιτελείο της, θα χρειαστεί τουλάχιστον έναν μήνα για να βρεθεί στη διάθεση του Ζοσέ Μουρίνιο.

Η πλευρά της Βασίλισσας, πάντως, άφησε στην άκρη τα προβλήματα που υπήρξαν στις σχέσεις τους τα τελευταία δύο χρόνια και ευχήθηκε «καλή τύχη» μέσα από δική της ανακοίνωση:

«Ο σύλλογός μας εύχεται καλή τύχη σε έναν παίκτη που αποτελεί μέρος της πιο επιτυχημένης περιόδου της ιστορίας μας».
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα