Γκουαρδιόλα: «Δεν ξέρω τις προθέσεις του Μέσι για το μέλλον»

Gazzetta team
Γκουαρδιόλα: «Δεν ξέρω τις προθέσεις του Μέσι για το μέλλον»

bet365

Ντρίμπλα του Πεπ Γκουαρδιόλα όταν ρωτήθηκε για το τι θα κάνει ο Λιονέλ Μέσι μετά το τέλος του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα.

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η... καψούρα του Λιονέλ Μέσι, εφόσον ο Αργεντινός σούπερ σταρ κατάφερνε να φύγει ως ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα. Το συμβόλαιο του Λέο με την Μπάρτσα, ως γνωστόν, λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Μήπως τότε ενδιαφερθεί η Σίτι για να τον κάνει δικό της, έστω και στα 34 του;

«Δεν ξέρω τι προθέσεις έχει ο Μέσι για το μέλλον» υποστήριξε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τον Αργεντινό, λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα των Πολιτών στην Premier League, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Γουλβς (Δευτέρα 21/09, 22:15, Cosmote Sport 2 HD).

Ο Καταλανός επισήμανε ακόμα ότι «δεν έχω τίποτα να εξηγήσω για ό, τι συνέβη, γιατί ο Μέσι εξηγήθηκε στην εντέλεια. Είναι ένας ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, ένας σύλλογος που αγαπώ και τίποτε άλλο».

Ο Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε και για τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του, Τιάγκο Αλκάνταρα, και την μεταγραφή του στην Λίβερπουλ. «Δεν ενδιαφερθήκαμε για να τον φέρουμε στο Μάντσεστερ, γιατί έχουμε άλλους παίκτες σε αυτή την θέση. Αλλά χαίρομαι που έρχεται στην Premier, το πρωτάθλημα θα απολαύσει έναν σπουδαίο τύπο» σχολίασε σχετικά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα