Κομπανί: «Ελπίζω ο Μέσι να πάει στην Μάντσεστερ Σίτι»

Κομπανί: «Ελπίζω ο Μέσι να πάει στην Μάντσεστερ Σίτι»

bet365

O άλλοτε ηγέτης της Σίτι, Βινσέντ Κομπανί ελπίζει να δει τον Μέσι στον αγγλικό σύλλογο, τονίζοντας πως με τον Αργεντινό μπορεί να γίνει το επόμενο βήμα και να έρθει η κατάκτηση του Champions League.

Ο Βινσέντ Κομπανί δεν έκρυψε την επιθυμία του, η οποία δεν είναι άλλη από το να δει τον Λιονέλ Μέσι με την φανέλα της Σίτι!

«Θα είναι απίστευτο για το σύλλογο να έχει έναν παίκτη σαν αυτόν - θα τους βοηθήσει να κάνουν το επόμενο βήμα και να κατακτήσουν το Champions League.

Γνωρίζω τον τρόπο σκέψης του Γκουαρντιόλα, οπότε μπορώ να φανταστώ πως αυτοί οι δύο θα έχουν ακόμη σχέσεις.

Μπορώ να φανταστώ ότι θα έχει ο ένας τον αριθμό του άλλου. Οπότε μπορούν να μιλήσουν (σ.σ. κάτι που επιβεβαιώνει το Sky Sports ότι συνέβη).

Αν ο Μέσι έχει αποφασίσει να φύγει από την Μπαρτσελόνα, τότε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σεβαστώ την απόφασή του. Ας είμαστε σαφείς - ως οπαδός της Σίτι, ελπίζω ο Μέσι να πάει εκεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα