Μέσι-Γκουαρντιόλα: Το Sky Sports επιβεβαιώνει την τηλεφωνική τους επαφή! (vid)

Μέσι-Γκουαρντιόλα: Το Sky Sports επιβεβαιώνει την τηλεφωνική τους επαφή! (vid)

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ένα πολύ δυνατό «όπλο» που ακούει στο όνομα Πεπ Γκουανρντιόλα και φαίνεται πως το έχει επιστρατεύσει για τα καλά!

Ο Μπαρτομέου έχει ρίξει το μπαλάκι στον Λιονέλ Μέσι και του λέει πως αν μείνει εκείνος θα παραιτηθεί! Την ίδια ώρα όμως, φαίνεται πως ο Αργεντινός έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την Καταλωνία.

Μάλιστα, το Sky Sports επιβεβαιώνει πως ο σούπερ σταρ των μπλαουγκράνα έχει έρθει σε τηλεφωνική επαφή με τον άλλοτε προπονητή του στην Μπάρτσα, Πεπ Γκουανρντιόλα μέσα στην εβδομάδα.

«Είναι πολύ, πού ξεκάθαρο ότι ο Μέσι είναι ακόμη πρόθυμος να φύγει από την Μπαρτσελόνα και είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να πάει στη Μάντσεστερ Σίτι. Τις φήμες για την τηλεφωνική επαφή με τον Πεπ Γκουαρντιόλα νωρίτερα στην εβδομάδα μπορεί τώρα να επιβεβαιώσει το Sky Sports. Ο Λίο Μέσι θέλει τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει τον Λίο Μέσι κι αυτή είναι η προτεραιότητα της Μάντσεστερ Σίτι», αναφέρει ο Γκάρι Κοτερίλ.

Στη Σίτι, επίσης, υπάρχει κι ο κολλητής του Σέρχιο Αγουέρο και δεδομένα αυτά τα δύο πρόσωπα βάζουν στην... pole position για την εξασφάλιση της υπογραφής του 33χρονου σε σχέση με τις Ίντερ και Παρί, που επίσης φέρεται να ετοιμάζουν πρόταση για να τον πάρουν.

Ποια ομάδα, λοιπόν, θα... ματώσει οικονομικά για να τον αποκτήσει; Μένει να το δούμε το επόμενο διάστημα, Πάντως, αυτό που περιμένουμε, είναι πως ο Μέσι την ερχόμενη Κυριακή θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο για τα τεστ για τον κορονοϊό, μιας και δε θέλει να δώσει νομικό πάτημα στο σύλλογο στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει.

Θυμίζουμε πως ο Μέσι θέλει να μείνει ελεύθερος, ενώ ο σύλλογος του έχει υπενθυμίσει πως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021 και πως η ρήτρα του ανέρχεται στα 700.000.000 ευρώ και σίγουρα δεν θα φύγει αν δεν φέρει πρόταση μεγαλύτερη των 222.000.000 ευρώ που είχαν δοθεί για τον Νεϊμάρ.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα