Τσιμίκας - Λίβερπουλ: Η άφιξή του με το ιδιωτικό τζετ των Reds (vid)

Gazzetta team
Τσιμίκας - Λίβερπουλ: Η άφιξή του με το ιδιωτικό τζετ των Reds (vid)

bet365

Ο μάνατζερ του Κώστα Τσιμίκα, Πασχάλης Τουντούρης ανέβασε στα social media το βίντεο που ο Έλληνας μπακ προσγειώνεται στο Λίβερπουλ με το ιδιωτικό τζετ της νέας του ομάδας.

Ο Κώστας Τσιμίκας αποτελεί και τυπικά κάτοικο Μέρσεϊσαϊντ και παίκτη της Λίβερπουλ από το βράδυ της Δευτέρας (10/8), βάζοντας την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Αφού ολοκληρώθηκε η συμφωνία μεταξύ των Reds και του Ολυμπιακού για το ποσό των 13,5 εκατ. ευρώ, ο 24χρονος Έλληνας μπακ αναχώρησε για το Λίβερπουλ, με το ιδιωτικό μάλιστα τζετ του συλλόγου, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί, δίνοντας στη συνέχεια και τις πρώτες του δηλώσεις με το νέο του κλαμπ.

Τις σκηνές της άφιξής του επί αγγλικού εδάφους κατέγραψε και ο μάνατζέρ του, Πασχάλης Τουντούρης, μέσω βίντεο που ανάρτησε στα social media:

Δείτε το:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα