Τσιμίκας: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Gazzetta team
Τσιμίκας: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο»

bet365

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ έκανε ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος τόνισε πως βρίσκεται πλέον στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ. Για εμένα η Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα εδώ. Το έβλεπα στην τηλεόραση και ήταν πάντα όνειρό μου από μικρό παιδί να έρθω και να παίξω στην Premier League.

Με πολλή δουλειά και συγκέντρωση, κάνοντας αυτό που θέλει ο προπονητής, μπορώ να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο. Θέλω να πετύχω τους στόχους μας. Να πάρουμε πάλι το πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε το Champions League».

Για τον αδερφό του που είναι οπαδός της Λίβερπουλ: «Ο αδερφός μου είναι οπαδός της Λίβερπουλ και με έσπρωξε να έρθω εδώ. Ακόμα και τώρα δεν το πιστεύει ότι είμαι εδώ. Τώρα που θα δει τις φωτογραφίες θα το καταλάβει ότι υπέγραψα και θα είναι χαρούμενος. Όλη η οικογένειά μου και ο αδερφός μου, είναι πολύ χαρούμενοι»

Για την επιλογή του να φορέσει το νούμερο 21: «Μου αρέσει ως αριθμός. Το πήρα στην Ολλανδία όταν έπαιξα εκεί, τον επόμενο χρόνο στον Ολυμπιακό και το φόρεσα για δύο χρόνια και τώρα το πήρα κι εδώ».

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα