Νταβίντ Σίλβα - Μάντσεστερ Σίτι: Το τελευταίο χειροκρότημα στο «Etihad» (vids)

Gazzetta team
Νταβίντ Σίλβα - Μάντσεστερ Σίτι: Το τελευταίο χειροκρότημα στο «Etihad» (vids)

bet365

Το κύκνειο άσμα του Νταβίδ Σίλβα στη Μάντσεστερ Σίτι επήλθε οριστικά μετά από 10 χρόνια και ο Ισπανός έλαβε το πιο θερμό και καθολικό χειροκρότημα από συμπαίκτες και αντιπάλους κόντρα στη Νόριτς.

Δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς τη Μάντσεστερ Σίτι χωρίς τον Νταβίντ Σίλβα και το αντίστροφο. Θα χρειαστεί, όμως, να βάλει το... μυαλό του να δουλέψει από εδώ και πέρα, αφού ο Ισπανός έγραψε και επίσημα το τελευταίο κομμάτι ιστορίας στην μεγαλειώδη πορεία του ως Πολίτης.

Το φινάλε ήταν προδιαγεγραμμένο και είχε ταυτιστεί με την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην ουραγό Νόριτς και στο 84', ο Πεπ Γκουαρδιόλα προχώρησε σε μία αλλαγή με διαφορετικό νόημα από τις άλλες.

Ο Νταβίντ Σίλβα είδε το νούμερό του στον πίνακα του 4ου διαιτητή και αμέσως, συμπαίκτες και αντίπαλοι, κάθε παρευρισκόμενος του «Etihad», έδωσε το τελευταίο και πιο θερμό του χειροκρότημα στον βραχύσωμο Ισπανό «μαέστρο», ο οποίος φόρεσε για έσχατη φορά τη γαλάζια φανέλα και αποχωρεί μετά από 10 χρόνια, 13 τρόπαια, 434 συμμετοχές, 140 ασίστ και 77 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα