Κλοπ: «Μείνετε σπίτι, όταν μπορέσουμε θα τα βάψουμε όλα κόκκινα»!

Κλοπ: «Μείνετε σπίτι, όταν μπορέσουμε θα τα βάψουμε όλα κόκκινα»!

Κώστας Ζάλιαρης
Κλοπ: «Μείνετε σπίτι, όταν μπορέσουμε θα τα βάψουμε όλα κόκκινα»!

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ με μια τρομερή ανοιχτή επιστολή προς τον κόσμο της Λίβερπουλ προσπάθησε να τους επιστήσει την προσοχή και να τους τονίσει την ανάγκη να σταματήσουν τους πανηγυρισμούς στους δρόμους, ώστε να μην βοηθήσουν στην εξάπλωση του κορονοϊού.

Ο Γερμανός προπονητής κάθισε να γράψει μια μακροσκελή επιστολή, η οποία φιλοξενήθηκε στην Liverpool Echo της Δευτέρας και ήταν ο καλύτερος τρόπος να επικοινωνήσει αυτό που ήθελε προς αυτούς που ήθελε έπειτα από τις σκηνές που αντίκρισε όλος ο κόσμος με τους πανηγυρισμούς των οπαδών της Λίβερπουλ στους δρόμους για το πρώτο πρωτάθλημα έπειτα από 30 χρόνια.

Μεταξύ άλλων, στην ανοιχτή επιστολή, ο Κλοπ αναφέρει:

«Είναι η στιγμή μας, αλλά να το γιορτάσετε με ασφαλή και σωστό τρόπο. Είμαι κι εγώ άνθρωπος με πάθος και συναισθήματα, όμως το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι ν' αποφεύγουμε τον συνωστισμό.

Το οφείλουμε στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, στους επαγγελματίες υγείας που έδωσαν πάρα πολλά και τους οποίους χειροκροτήσαμε.

Γιορτάστε, αλλά να το κάνετε ιδιωτικά, όπου δεν υπάρχει ρίσκο για την εξάπλωση του ιού στην κοινότητα. Πρέπει να κάνουμε το σωστό και αυτή τη στιγμή το σωστό είναι να μην είμαστε όλοι μαζί. Όταν έρθει η σωστή στιγμή θα το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Θα απολαύσουμε τις στιγμές μας και θα βάψουμε κόκκινη την πόλη. Μέχρι τότε, όμως, παρακαλώ, μείνετε σπίτι όσο μπορείτε...».

Λίβερπουλ: Ζητά από τον κόσμο να μείνει σπίτι! (pics)

Λίβερπουλ: 15 συλλήψεις από τους πανηγυρισμούς για τον τίτλο (vid)

Ξέφυγαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ, άγρια επεισόδια με τους άνδρες της Αστυνομίας (vid)

Τον Σεπτέμβριο η παρέλαση τίτλου της Λίβερπουλ, αν δεν υπάρξει νέο κύμα κορονοϊού

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED