Τσέλσι: Μετά τον Βέρνερ θέλει και τον Χάβερτς

Τσέλσι: Μετά τον Βέρνερ θέλει και τον Χάβερτς

Κώστας Τόπας
Τσέλσι: Μετά τον Βέρνερ θέλει και τον Χάβερτς

bet365

Ετοιμη να τα... σαρώσει όλα είναι η Τσέλσι, στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο καθώς φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρο της, το μεγάλο αστέρι της Λεβερκούζεν, Κάι Χάβερτς.
Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Τσέλσι τα βρήκε σε όλα με τον Τίμο Βέρνερ, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας. Το μόνο που απομένουν είναι να πέσουν και οι υπογραφές για την επισημοποίηση της μεταγραφής του Γερμανού επιθετικού από την Λειψία.

Οι «μπλε» συνεχίζουν το μεταγραφικό «σαφάρι» στη Γερμανία, και όπως αναφέρει η «Daily Mail», θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους και τον Κάι Χάβερτς, από την Λεβερκούζεν. Οι «ασπιρίνες» δεν είναι αρνητικές στο ενδεχόμενο πώλησης τους, καθώς βλέπουν ότι σε μία δύσκολη οικονομική περίοδο, όπως είναι αυτή, λόγω κορονοϊού, μπορούν να βάλουν ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό στα ταμεία τους.

Μάλιστα, η διοίκηση της Τσέλσι, είναι αποφασισμένη για την απόκτηση του, γι' αυτό και ενδέχεται να καταθέσει 75 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να πείσει τον Χάβερτς να πει το πολυπόθητο «ναι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα