Μανέ: Φτιάχνει και νοσοκομείο στη γενέτειρά του

Μανέ: Φτιάχνει και νοσοκομείο στη γενέτειρά του

Κώστας Ζάλιαρης
Μανέ: Φτιάχνει και νοσοκομείο στη γενέτειρά του

bet365

Με κάθε τρόπο βοηθάει τα παιδιά που μεγαλώνουν στο μέρος που κι εκείνος άρχισε να κάνει τα πρώτα του όνειρα, ο Σαντιό Μανέ, φτιάχνοντας πλέον και νοσοκομείο μετά το σχολείο που έχει ήδη χτιστεί με δική του προσφορά!

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Λίβερπουλ μπορεί να είναι Πρωταθλητής Ευρώπης σε συλλογικό επίπεδο, μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους στη θέση του και για τη δουλειά που κάνει, παγκοσμίως, μπορεί να έχει πλέον φήμη και χρήματα, όμως δεν ξεχνάει τους ανθρώπους που τον βοήθησαν από παιδί και όσους είναι περήφανοι για εκείνον.

Μετά το σχολείο που έχει ήδη χτιστεί στην περιοχή που μεγάλωσε εκείνος στη Σενεγάλη, ο Μανέ χρηματοδοτεί και την ανέγερση νοσοκομείου! «Και η αδερφή μου γεννήθηκε στο σπίτι γιατί δεν υπήρχε νοσοκομείο στο χωριό. Ήταν πολύ δυσάρεστη και δύσκολη κατάσταση για όλους. Θέλω να ξαναδώσω ελπίδα σε όλο αυτό τον κόσμο στο χωριό» δήλωσε ο διεθνής επιθετικός.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του που κυκλοφορεί από σήμερα σε διαδικτυακή συνδρομητική πλατφόρμα

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED