Κορονοϊός: Θετικός ο Αρτέτα!

Κορονοϊός: Θετικός ο Αρτέτα!

Gazzetta team
Κορονοϊός: Θετικός ο Αρτέτα!

bet365

Με ανακοίνωσή της, η Άρσεναλ ενημέρωσε ότι ο Μίκελ Αρτέτα διαγνώσθηκε θετικός στον ιό COVID-19. Σε καραντίνα τίθενται ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο του Βάσκου.

Μπορεί η Άρσεναλ να είχε διαβεβαιώσει ότι κανείς δεν έδειξε συμπτώματα μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και την επαφή που υπήρξε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο, τελικά ο Μικέλ Αρτέτα διαγνώσθηκε επίσημα θετικός στον κορονοϊό.

Ο λονδρέζικος σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι κλείνει άμεσα το προπονητικό κέντρο της ομάδας και οι ποδοσφαιριστές, οι συνεργάτες του Ισπανού coach και ορισμένοι από τους εργαζόμενους τίθενται αυτόματα σε καραντίνα, για να αποτραπεί η περαιτέρω μετάδοση του ιού COVID-19.

Έτσι, ο Αρτέτα αποτελεί το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην Premier League και όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η Άρσεναλ «είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα μπορούμε να παίξουμε τα προγραμματισμένα ματς του προσεχούς διαστήματος και θα ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για τυχόν επιστροφή χρημάτων από τα εισιτήρια».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, αλλάζουν επίσης και τα δεδομένα για την κανονική διεξαγωγή των αγώνων του Σαββατοκύριακου που είχε ανακοινώσει νωρίτερα η Premier League, με την αυριανή έκτακτη συνέλευση που συγκάλεσε να μέλλεται καθοριστική.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την δημοσιοποίηση της είδησης, ο Αρτέτα ανέφερε: «Είναι μεγάλη η απογοήτευση μου, αλλά έκανα την εξέταση αφότου ένιωσα αδιάθετος. Θα επιστρέψω στη δουλειά μόλις μου το επιτρέψουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα