Μπράιτον: Στον πάγκο Κωστούλας και Τζίμας για το ματς με τη Νιούκαστλ

Μάρθα Χωριανοπούλου
1
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Μπάμπης Κωστούλας και ο Στέφανος Τζίμας θα βρίσκονται μεταξύ των αναπληρωματικών της Μπράιτον για το παιχνίδι της Premier League απέναντι στη Νιούκαστλ

Με τους Στέφανο Τζίμα και Μπάμπη Κωστούλα στον πάγκο θα παραταχθεί η Μπράιτον στην εντος έδρας αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ για την 8η «στροφή» της Premier League.

Όσον αφορά τον πρώτο, μετρά τρεις συμμετοχές στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ενώ για τον Κωστούλα είναι η δεύτερη φορά που βρίσκεται στον πάγκο των «Γλάρων».

Κωστούλας και Τζίμας στο Gazzetta: «Έχουμε πάθει πλάκα με την Μπράιτον, δεν θέλουν να μας 'κάψουν'»!
image

Να θυμίσουμε πως η ομάδα του Φαμπιάν Χίρτζελερ, ο οποίος είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στη διαχείρισή τους, βρίσκεται στη 11η θέση της Premier League με συγκομιδή 9 βαθμών.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.