Άστον Βίλα: Ήταν η «πρωταθλήτρια» του... VAR στην Premier League

Άστον Βίλα

bet365

Το VAR βρίσκεται στον... αέρα στην Premier League, αλλά η Άστον Βίλα - η ομάδα που είδε τις περισσότερες αποφάσεις από κάθε άλλη να πηγαίνουν υπέρ της φέτος - δεδομένα δεν θα ήθελε να καταργηθεί.

Προ μιας πολύ σημαντικής ψηφοφορίας βρίσκονται οι σύλλογοι της Premier League, που αναμένεται να αποφασίσουν για τη διατήρηση ή μη του VAR στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Αν υπάρχει πάντως μια ομάδα που, με βάση τα όσα συνέβησαν φέτος, δεν θα ήθελε να δει την τεχνολογία να αφαιρείται από το παιχνίδι, τότε αυτή είναι η Άστον Βίλα.

Άλλωστε, η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League «σώθηκε» από το VAR περισσότερες φορές από κάθε άλλη ομάδα φέτος στην Premier League. Η αγγλική Telegraph μελέτησε όλες τις σχετικές παρεμβάσεις στο πρωτάθλημα φέτος και έβγαλε το συγκεκριμένο πόρισμα. Οι Villans είδαν τις αποφάσεις να πηγαίνουν υπέρ τους 11 φορές, όντας οι... πρωταθλητές στο συγκεκριμένο κομμάτι, πάνω από την Τσέλσι (8) και την Έβερτον (7).

Ενδιαφέρον επίσης έχει το γεγονός πως η Γουλβς, η ομάδα που κατέθεσε το αίτημα για την κατάργησε του VAR, ήταν η δεύτερη από το τέλος στη συγκεκριμένη «βαθμολογία» βλέποντας επτά αποφάσεις να κρίνονται εις βάρος της.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα