Γκουαρδιόλα για την... επική ξάπλα: «Έχω προβλήματα με την πλάτη, γι' αυτό έπρεπε να ξαπλώσω»

Γκουαρδιόλα για την... επική ξάπλα: «Έχω προβλήματα με την πλάτη, γι' αυτό έπρεπε να ξαπλώσω»

Νίκος Κικίδης
Ο Γκουαρδιόλα θα ψάξει το τρεμπλ με τη Μάντσεστερ Σίτι

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα απάντησε με χιούμορ στην... ξάπλα του στο χορτάρι στη φάση με τον Σον, τονίζοντας πως ήταν η καλύτερη θέση για να δει το παιχνίδι.

Η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε «τελικό» στο Λονδίνο και έκανε ένα τεράστιο άλμα για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς επικράτησε 2-0 της Τότεναμ και πέρασε στην κορυφή μια «στροφή» πριν από το φινάλε της Premier League.

Η φάση που ξεχώρισε ωστόσο περισσότερο από την αναμέτρηση μάλλον δεν ήταν τα δυο γκολ του Χάαλαντ, αλλά η... ξάπλα του Πεπ Γκουαρδιόλα στο χαμένο τετ-α-τετ του Σον στο 85΄όταν ο Κορεάτης σπατάλησε την κορυφαία στιγμή των γηπεδούχων για την ισοφάριση.

Η βουτιά του Καταλανού τεχνικού φυσιολογικά έγινε... viral στα social media, με τον ίδιο να σχολιάζει με χιούμορ το στιγμιότυπο. «Έχω προβλήματα με την πλάτη, γι' αυτό έπρεπε να ξαπλώσω. Αυτή η θέση είναι καλύτερη...» τόνισε ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος βέβαια παράλληλα έδωσε έμφαση στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος απέναντι στη Γουέστ Χαμ: «Πρέπει να κερδίσουμε ένα ακόμη παιχνίδι για να διατηρήσουμε τον τίτλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα