Τσέλσι: «Εντελώς απαράδεκτο το επίπεδο των δυσφημιστικών σχολίων κατά του Γκάλαχερ»

Τσέλσι: «Εντελώς απαράδεκτο το επίπεδο των δυσφημιστικών σχολίων κατά του Γκάλαχερ»

gallagher_chelsea

bet365

Η Τσέλσι με επίσημη ανακοίνωση της πήρε θέση για τις κατηγορίες περί ρατσιστικής συμπεριφοράς του Κόνορ Γκάλαχερ και πήρε το μέρος του ποδοσφαιριστή της.

Τα Social Media στο Νησί έχουν... βουήξει για ένα video στο οποίο εμφανίζεται ο Κόνορ Γκάλαχερ να αγνοεί ένα μαύρο παιδάκι στη φυσούνα πριν τον αγώνα με την Μπέρνλι στο Λονδίνο και να αρνείται να του δώσει το χέρι του. Ουκ ολίγοι ήταν οι φίλαθλοι που κατηγόρησαν τον διεθνή Άγγλο χαφ και εκ των αρχηγών της Τσέλσι για ρατσιστική συμπεριφορά, με τους Μπλε να βγάζουν ανακοίνωση και να εκφράζουν τη στήριξη τους στον παίκτη τους, κάνοντας λόγο για δυσφημιστικά σχόλια.

«Η ποδοσφαιρική ομάδα της Τσέλσι γνωρίζει ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον αγώνα του Σαββάτου με την Μπέρνλι, το οποίο έχει αφαιρεθεί αρκετά εκτός πλαισίου. Το επακόλουθο επίπεδο κατάχρησης και δυσφημιστικών σχολίων που απευθύνονται στον Κόνορ Γκάλαχερ είναι εντελώς απαράδεκτο. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μια ποικιλόμορφη, χωρίς αποκλεισμούς ομάδα όπου άνθρωποι από όλους τους πολιτισμούς, τις κοινότητες και τις ταυτότητες νιώθουν ευπρόσδεκτοι», ανέφερε η ανακοίνωση της Τσέλσι.

O Γκάλαχερ είναι «παιδί» της Τσέλσι, καθώς ξεκίνησε την πορεία του από τις ακαδημίες του συλλόγου και έφτασε σταδιακά μέχρι την πρώτη ομάδα. Την τρέχουσα σεζόν ο 24χρονος μέχει έχει τέσσερα γκολ και επτά ασίστ σε 39 εμφανίσεις.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα