Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ράσφορντ, Άντονι, Κασεμίρο και άλλοι εννέα στην... πόρτα της εξόδου!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ράσφορντ, Άντονι, Κασεμίρο και άλλοι εννέα στην... πόρτα της εξόδου!

rashford_united_sad

bet365

Η εποχή του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ φέρνει αλλαγές στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συνολικά 12 παίκτες των Κόκκινων Διαβόλων δείχνουν ήδη να... ετοιμάζουν βαλίτσες.

Και με τη βούλα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βαδίζει πλέον στην εποχή του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ. Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος δείχνει αποφασισμένος να βάλει ξανά τους Κόκκινους Διαβόλους σε τροχιά... επιστροφής στο ένδοξο παρελθόν, αρχίζοντας από το καλοκαίρι.

Για να συμβεί αυτό ωστόσο, θα χρειαστεί πρώτα να κάνει ένα μεγάλο... ξεκαθάρισμα, από το οποίο δεν θα γλιτώσουν ούτε μερικά από τα πιο «δυνατά» ονόματα της ομάδας. Όπως μετέδωσε η Manchester Evening News άλλωστε, συνολικά 12 παίκτες των Κόκκινων Διαβόλων βρίσκονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στην πόρτα της εξόδου από το club, το οποίο φιλοδοξεί να σπάσει κάθε ρεκόρ πωλήσεων!

Αρχικά, υπάρχουν περιπτώσεις σαν αυτές των Βαράν, Μαρσιάλ και Χίτον, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το καλοκαίρι και δεν προβλέπεται να ανανεωθούν. Ο δανεικός Σοφιάν Άμραμπατ θα επιστρέψει όπως όλα δείχνουν στη Φιορεντίνα και οι Φαν Ντε Μπέεκ και Γκρίνγουντ, που αγωνίζονται ως δανεικοί σε Άιντραχτ και Χετάφε, δεν φαίνεται να έχουν μέλλον στην ομάδα. Το ίδιο ισχύει και για τον Τζέιντον Σάντσο και τον Ανιμπάλ Μέιμπρι.

Έπειτα, υπάρχει και μια σειρά από παίκτες τους οποίους οι Κόκκινοι Διάβολοι θα ήθελαν να... βγάλουν στο σφυρί. Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, η Γιουνάιτεντ θα ήταν κάτι παραπάνω από πρόθυμη να ακούσει προτάσεις για τους Ράσφορντ, Άντονι, Κασεμίρο, Γουάν-Μπισάκα και Λίντελοφ, προκειμένου να γεμίσει τα ταμεία της εν όψει της αναδόμησής της.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα