Γκουαρδιόλα: «Ο Τσέφεριν οφείλει να σεβαστεί το δικαίωμα να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας»

Γκουαρδιόλα: «Ο Τσέφεριν οφείλει να σεβαστεί το δικαίωμα να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας»

Βασίλης Μπαλατσός
pep_guardiola

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα με δηλώσεις του απάντησε στον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και του ζήτησε να δεχθεί πως η Μάντσεστερ Σίτι έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Premier League για τη μη συμμόρφωση της Μάντσεστερ Σίτι στους κανονισμούς του Financial Fair Play, με τους Πολίτες να κατηγορούνται για 115 οικονομικές παραβάσεις. Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, σε συνέντευξη του στην «Telegraph» είχε τονίσει πως το ανεξάρτητο όργανο της Ομοσπονδίας είχε δίκιο το 2020 όταν είχε τιμωρήσει τους Πολίτες με διετή ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και επιβολή χρηματικού προστίμου ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ. Μια ποινή που έπεσε στο CAS, με τον αποκλεισμό να αναιρείται και το πρόστιμο να «κλειδώνει» στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Στην «Telegraph» μίλησε και ο Πεπ Γκουαρδιόλα και απάντησε στην τοποθέτηση του Σλοβένου προέδρου της UEFA. O Καταλανός κόουτς ζήτησε από τον Τσέφεριν να υπερασπιστεί το δικαίωμα της ομάδας του να επηρεαστεί τον εαυτό της και έκανε επίκληση στο επάγγελμα του, ως δικηγόρος.

«Σαν δικηγόρος που είναι και πρόεδρος της UEFA, θα έπρεπε να περιμένει και μετά να κάνει ό,τι θέλει. Πρέπει να το σεβαστεί και να περιμένει. Έχει πολλές δουλειές να κάνει στην UEFA. Ως δικηγόρος οφείλει να σεβαστεί τη διαδικασία και να καταλάβει ότι έχουμε το δικαίωμα να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας», ανέφερε ο προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας και Ευρώπης.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα