Το «F@@k» του Γκουαρδιόλα στο δίλημμα Μπαρτσελόνα ή Μάντσεστερ Σίτι

Newsroom
Γκουαρδιόλα: «Είμαι ωραίος άνδρας, αποπλανώ τους παίκτες μου κι έτσι καταλαβαίνουν γρήγορα τις οδηγίες μου»

bet365

Επική ήταν η αντίδραση του Πεπ Γκουαρδιόλα όταν ο Τιερί Ανρί τον έβαλε να επιλέξει ανάμεσα στη δική του Μπαρτσελόνα και την τωρινή Μάντσεστερ Σίτι.

Για ακόμη μια χρονιά, ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναδείχθηκε ο κορυφαίος προπονητής της χρονιάς. Ο Καταλανός ήταν το μεγάλο φαβορί και το επιβεβαίωσε, καθώς κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου προπονητή της FIFA στα The Best Awards.

Σε αντίθεση με τους φιναλίστ του βραβείου για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι έδωσε κανονικά το «παρών» στα γκαλά που έγιναν στο Λονδίνο. Ο Τιερί Ανρί το εκμεταλλεύτηκε και έβαλε σε ένα πολύ δύσκολο δίλημμα τον Γκουαρδιόλα, καλώντας τον να επιλέξει ανάμεσα στη δική του Μπαρτσελόνα και στην τωρινή Μάντσεστερ Σίτι.

Η αντίδραση του Καταλανού ήταν επική, καθώς δεν μπόρεσε να απαντήσει, λέγοντας τη χαρακτηριστική φράση «F@@k». «Γαm@τ@», τι με ρωτάς τώρα! Κοίτα η Μπαρτσελόνα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και χωρίς αυτήν δεν θα ήμουν εδώ αυτήν την στιγμή. Αλλά αυτή η ομάδα στην Αγγλία, στην Premier League, είναι πραγματικά σκληρή και ανταγωνιστική για πολλές διοργανώσεις. Αυτά τα παιδιά, σεζόν με σεζόν, ακόμα και αυτή τη σεζόν μετά την κατάκτηση του τρεμπλ. είναι ακόμα εκεί», δήλωσε ο Καταλανός στα βραβεία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα