Βλαχοδήμος: «Στην Μπενφίκα ένιωθα σαν στο σπίτι μου, θα είναι πάντα στην καρδιά μου»

Βασίλης Μπαλατσός
Βλαχοδήμος: «Στην Μπενφίκα ένιωθα σαν στο σπίτι μου, θα είναι πάντα στην καρδιά μου»

bet365

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μίλησε για την αποχώρηση του από την Μπενφίκα και τόνισε πως οι Αετοί και η Λισαβόνα θα είναι πάντα στην καρδιά του.

Μετά από μια πενταετία ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αποχώρησε από την Μπενφίκα και μετακόμισε στο Νησί για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας είχε έναν καυγά με τον προπονητή του, Ρόγκερ Σμιτ, όμως από την εμπειρία του στην Πορτογαλία κρατάει μόνο τα καλά.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας μίλησε στο podcast Final Cut και μεταξύ άλλων τόνισε πως η Μπενφίκα και η Λισαβόνα θα είναι πάντα στην καρδιά του.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στα πέντε χρόνια που ήμουν στην Μπενφίκα ένιωθα κάτι παραπάνω από χαρούμενος, ένιωθα σαν στο σπίτι μου. Η Μπενφίκα θα είναι πάντα στην καρδιά μου.

Θέλω απλώς να θυμάμαι τα καλά πράγματα στη Μπενφίκα, γιατί μόνο καλά πράγματα συνέβησαν σε αυτά τα πέντε χρόνια. Φυσικά είχαμε σκαμπανεβάσματα, όπως παντού, αλλά αν κοιτάξω πίσω βλέπω ότι ήταν μια υπέροχη στιγμή.

Η Μπενφίκα και η Λισαβόνα θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Τα δύο παιδιά μου γεννήθηκαν στη Λισαβόνα και έχουν πορτογαλικά διαβατήρια. Θα θυμάμαι πάντα την Μπενφίκα και θα είμαι πάντα ευγνώμων για όλα», ανέφερε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Ο «Όντι» στην πενταετία του στο «Ντα Λουζ» κατέγραψε 225 εμφανίσεις, με 94 clean sheet και σήκωσε δυο πρωταθλήματα και ισάριθμα Super Cup.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα