Νότιγχαμ Φόρεστ - Άστον Βίλα 2-0: Επιστροφή στις νίκες με ανίκητο Βλαχοδήμο για τους Ρεντς

Ιάσονας Θεριός
nottingham_forest_win

bet365

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος κράτησε ανέπαφη την εστία του στο ντεμπούτο του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και οι Ρεντς έβαλαν τέλος στο αήττητο σερί της Άστον Βίλα (2-0), επιστρέφοντας εμφατικά στα τρίποντα.

Η μεν αγνοούσε τη γέυση της νίκης από τις 2 Σεπτέμβρη και η δε είχε να ηττηθεί από τις 3 του ίδιου μήνα. Τα σερί ωστόσο έμειναν στα... αποδυτήρια του «City Ground» αφού η Νότιγχαμ Φόρεστ, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση, «λύγισε» την Άστον Βίλα με 2-0 και έκανε comeback στα τρίποντα. Θετικότατο ντεμπούτο για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο που φώναξε «παρών» όποτε χρειάστηκε και κράτησε το πολύτιμο μηδέν στην εστία του.

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκαν στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι που μόλις στο πέμπτο λεπτό ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ. Ο Τόφολο γύρισε την μπάλα από τα αριστερά και ο Έινα με φοβερό μονοκόμματο τελείωμα λίγο έξω από την περιοχή «κάρφωσε» την μπάλα στη γωνία του Μαρτίνες για το 1-0. Το γκολ έφερε από νωρίς το παιχνίδι στα μέτρα της Νότιγχαμ, αφού η ομάδα του Έμερι δυσκολευόταν πολύ να διασπάσει το στιβαρό μπλοκ των Ρεντς, με αποτέλεσμα να μη γίνεται όσο επικίνδυνη θα ήθελε. Στο 36' με ωραία επέμβαση ο Βλαχοδήμος είπε «όχι» στην προβολή του Τζανιόλο.

Η Φόρεστ άρχισε το δεύτερο ημίχρονο όπως ακριβώς και το πρώτο. Με γκολ. Στο 47ο λεπτό, ο Μανγκαλά σούταρε εκτός περιοχής, ο Μαρτίνες δεν είχε καλή αντίδραση και η μπάλα πέρασε τη γραμμή για το 2-0 που χαλύβδωσε τις βάσεις νίκης των γηπεδούχων. Στο 68' ο «Όντι» ήταν και πάλι εκεί για να σταματήσει το πλασέ του Ντιαμπί, με τη Νότιγχαμ να διαχειρίζεται εξαιρετικά το παιχνίδι και να φτάνει στο σημαντικό τρίποντο. Στη 12η θέση της Premier League ανέβηκε η ομάδα του Κούπερ, στην 5η παρέμεινε η Άστον Βίλα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα