Κασεμίρο: Ανακούφιση στη Γιουνάιτεντ, προπονήθηκε με τη Βραζιλία

Newsroom
Κασεμίρο: Ανακούφιση στη Γιουνάιτεντ, προπονήθηκε με τη Βραζιλία

bet365

Μεγάλη ανακούφιση για τον Έρικ Τεν Χαγκ καθώς ο Κασεμίρο εθεάθη να συμμετέχει στην προπόνηση της Βραζιλίας τη Δευτέρα, λίγες μέρες μετά τον τραυματισμό του στην εθνική ομάδα.

Ο Κασεμίρο ήταν αρχηγός της χώρας του με την Βενεζουέλα, αλλά ζήτησε αλλαγή μετά από ένα χτύπημα στον αστράγαλο. Μετά το σφύριγμα της λήξης της ισοπαλίας 1-1 ο υπηρεσιακός τεχνικός της Σελεσάο Φερνάντο Ντινίζ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό και οι πρώτες ενδείξεις δεν ήταν θετικές.

Ωστόσο, ο 31χρονος συμμετείχε στην προπόνηση της Δευτέρας και φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετος κάτι που σίγουρα ανακούφισε τον Έρικ Τεν Χαγκ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει μια μεγάλη κρίση τραυματισμών από την αρχή της σεζόν. Ο σύλλογος μάλιστα πιστεύεται ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια, με τουλάχιστον 16 παίκτες να μην είναι διαθέσιμοι στον Ολλανδό κόουτς από την αρχή του 2023/24.

Τα ζητήματα τραυματισμών έπαιξαν εν μέρει ρόλο στο ασταθές ξεκίνημα του συλλόγου που επί του παρόντος βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας χάσει πέντε από τα οκτώ παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα