Γιουνάιτεντ: Δεν προπονήθηκε ο Κασεμίρο με τη Βραζιλία, πρησμένος ο αστράγαλός του

Newsroom
Γιουνάιτεντ: Δεν προπονήθηκε ο Κασεμίρο με τη Βραζιλία, πρησμένος ο αστράγαλός του

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένει να ανακαλύψει το μέγεθος του τραυματισμού του Κασεμίρο που υπέστη ο μέσος στη Βραζιλία στο παιχνίδι με τη Βενεζουέλα, αλλά τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Κασεμίρο γύρισε τον αστράγαλό του κατά τη διάρκεια του πρόσφατου αγώνα της Βραζιλίας με την Βενεζουέλα και έγινε αλλαγή στο 79ο λεπτό.

«Καθώς υπήρχε μια διακοπή (στο παιχνίδι), αποφάσισα να κάνω τις τρεις αλλαγές. Είχαμε τον έλεγχο, όταν έγιναν. Ο Κασεμίρο ζήτησε να αποχωριστεί λόγω ενός χτυπήματος στον αστράγαλό του».», είπε χαρακτηριστικά ο Ντίνιζ στο Globo Esporte.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέφερε ότι «η σοβαρότητα του προβλήματος δεν είναι ξεκάθαρη», προσθέτοντας: «Μένει να δούμε αν ο παίκτης θα εμφανιστεί στο δεύτερο ματς της Βραζιλίας στην ανάπαυλα, κόντρα στην Ουρουγουάη του Πελίστρι το πρωί της Τετάρτης».

Τα νέα από τη Βραζιλία δεν είναι όμως ευχάριστα. Η Globo αναφέρει τώρα ότι ο μέσος έστριψε τον αστράγαλό του κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά επέλεξε να συνεχίσει να παίζει μέχρι την αντικατάστασή του στο δεύτερο ημίχρονο. Ο αστράγαλος του είναι τώρα «βαριά πρησμένος» και δεν προπονήθηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου (14/10) και πρόκειται να υποβληθεί σε εξετάσεις.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα