Τσέλσι: Έχει να βάλει γκολ ένα μήνα και δέχθηκε επικό τρολάρισμα από τεράστια αλυσίδα fast food!

Τσέλσι: Έχει να βάλει γκολ ένα μήνα και δέχθηκε επικό τρολάρισμα από τεράστια αλυσίδα fast food!

chelsea_sad

bet365

Την ευκαιρία να... τρολάρει τη δημιουργική ανομβρία της Τσέλσι στην Premier League εκμεταλλεύτηκε τεράστια αλυσίδα fast food με σχόλιό της στο Twitter.

Η... κατηφόρα της Τσέλσι δεν έχει τελειωμό, αφού οι Μπλε ηττήθηκαν και από την Άστον Βίλα και σε έξι αγωνιστικές στη φετινή Premier League, παρά τα εκατοντάδες εκατομμύρια που έχουν... σκορπίσει τον τελευταίο χρόνο, μετρούν μόλις μια νίκη.

Το χειρότερο δε, είναι πως αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, μέχρι στιγμής έχουν πετύχει μόλις πέντε τέρματα, ενώ το τελευταίο τους γκολ ήρθε στις 25 Αυγούστου απέναντι στη νεοφώτιστη Λούτον!

Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε η Domino's Pizza, που μέσω του βρετανικού λογαριασμού της στο Twitter, βρήκε την ευκαιρία να... τρολάρει τους Μπλε.

Το τρολάρισμα της Domino's

«Έχουμε παραδώσει περίπου 852.609 πίτσες από τότε που η Τσέλσι σκόραρε τελευταία φορά», έγραψε κάτω από δημοσίευση της Τσέλσι η Domino's, με το σχόλιό της φυσικά να γίνεται viral.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα