Νότιγχαμ Φόρεστ: Πιθανός προορισμός του, «κομμένου» από τη Γιουνάιτεντ, Σάντσο

sancho_manchester_united

bet365

Τη... διέδοδό του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητεί ο Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος, σύμφωνα με τη Manchester Evening News, δεν είναι απίθανο να καταλήξει στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Μετρημένες δείχνουν να είναι οι μέρες του Τζέιντον Σάντσο στο «Κάρινγκτον». Οι σχέσεις του νεαρού Άγγλου με τον Έρικ Τεν Χαγκ βρίσκονται στα άκρα και πλέον έχει μείνει εκτός ομάδας και προπονείται ατομικά.

Τα σενάρια για το μέλλον του, το οποίο παραμένει αβέβαιο, είναι πολλά, όμως φαντάζει σχεδόν δεδομένο πως σύντομα θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Manchester Evening News πάντως, εμπλέκει στην υπόθεσή του τόσο την πρώην ομάδα του Ντόρτμουντ όσο και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σχετικά με τους Ρεντς αναφέρει πως αποτελούν ένα από τους πιθανούς προορισμούς του όταν αποχωρήσει από τους Κόκκινους Διαβόλους. Ο Σάντσο δεν προτίθεται να πάει στη Σαουδική Αραβία (πιθανότητα που ακούστηκε έντονα) και θα ήθελε να παραμείνει στην Premier League, ενώ διατηρεί και εξαιρετικές σχέσεις με τον Στιβ Κούπερ, τον οποίο είχε ως προπονητή στις μικρές εθνικές της Αγγλίας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα